Rise of Rosa

Rise of Rosa

MOVE WITH LOVE: De wereld verandert voortdurend. Wij geven vorm aan deze dynamiek door voortdurend te innoveren, een frisse blik te houden en uitdagingen op het gebied van ontwerp, materialen, en duurzaamheid te blijven verkennen. | Rise with Us
lederwaren handtassen tassen
De zekerheden van https://riseofrosa.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn Rise Of Rosa, een familiebedrijf gespecialiseerd in lederwaren. Wij maken al 30 jaar duurzame mode. Wij produceren onze tassen tegen een betaalbare prijs en ontwikkelen ons voortdurend in de uitbreiding van duurzame technieken. Zo dragen wij bij aan de oplossing voor de grote hoeveelheid afval. Wij maken onze keuzes vanuit een ecologisch en sociaal verantwoorde aanpak.


Bekijk Manifest