Robiniahout.nl

Robiniahout.nl

Robiniahout.nl is onderdeel van Foreco, houthandel sinds 1983. Of u nu een hovenier, timmerman of doe-het-zelver bent, bij ons vindt u het robinia hout voor uw project. Ook voor het maken van schaduwdoeken, schommels of duikelrekjes met robinia hout kunt u bij ons terecht.
houthandel hout bouwmaterialen
De zekerheden van https://www.robiniahout.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Robiniahout.nl is onderdeel van de Foreco groep
De Foreco groep is een innovatieve speler op de houtmarkt. Van gevelbekleding tot beschoeiingspalen en op maat gemaakte speeltoestellen; binnen de Foreco groep zorgen de verschillende bedrijfsonderdelen dat het mogelijk wordt.

Binnen de hele groep staan duurzaamheid, innovatie en goed advies met de juiste service hoog in het vaandel. Onder de Foreco groep vallen naast Foreco Houtproducten nog drie bedrijfsonderdelen: Foreco Houtconstructies, Foreco Woodshop en IJreka Speeltoestellen. Verdeeld over twee locaties in Nederland werken wij aan mooie houttoepassingen in verschillende markten.


Bekijk Manifest