Rock 'n Soul

Rock 'n Soul

Rock 'n Soul levert als enige duurzame gitaarbanden die speelcomfort en het milieu centraal stelt. Wij maken gebruik van plantaardige en recyclede materialen en met de custom-size is het de ultieme band tussen muzikant en instrument met jouw gewenste podium-uitstraling.
De zekerheden van https://www.rocknsoul.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Vanaf jonge leeftijd speel ik al basgitaar en sta ik wekelijks op het podium met diverse bands. Door de jaren heen heb ik veel bassen en gitaarbanden gehad. In de zoektocht naar een nieuwe geschikte gitaarband werd mijn wensenlijst wel steeds groter en kon ik niet vinden wat aan mijn wensen voldeed. Daarnaast ben ik vegetariër en probeer bewust om te gaan met deze planeet.
Met die motivatie ben ik Rock 'n Soul begonnen met productie van vegan gitaarbanden, die geschikt zijn voor beginners en professionals en passen bij je persoonlijke en podium-uitstraling EN je instrument.

Because I care

Rick


Bekijk Manifest