Rok&Billie
Rok&Billie is een winkel vol met kleurrijke dames en herenkleding van XS tot 5XL en andere artikelen. Elk artikel zoeken we zelf met zorg uit. Steekwoorden zijn: fair, duurzaam & tijdloos. Merken zoals Tante Betsy, King Louie, Blutsgeschwister, Margot, Loveli, Circus, King Kerosin, Ska&Soul
herenkleding kleding
De zekerheden van https://www.rok-en-billie.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wat leuk dat je ons hebt gevonden!

Rok&Billie is een winkel vol met kleurrijke kleding van XS tot 5XL en heel veel andere artikelen.

Elk artikel zoeken we zelf met zorg uit.

Steekwoorden zijn: fair, duurzaam & tijdloos.

Aandacht voor de maker in de vorm van goede arbeidsomstandigheden en een nette beloning. Tegenwoordig kan er gekozen worden voor materialen die minder impact maken op het milieu. Daar kiezen we bewust voor. Alle producten zijn dan ook zoveel als mogelijk duurzaam geproduceerd.

Ook een vorm van duurzaamheid is dat onze artikelen niet modegevoelig zijn.


Bekijk Manifest