Erg mooi en kwalitatief product. Goede vriendelijke service.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2022
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Reviews
Beoordeeld met een 9,7 door 44 klanten
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en onze voorwaarden.
- Wouter
- Rian
Wat een prachtige keuken. Tot in de details mooi afgewerkt. Het team denkt erg fijn mee in mogelijkheden, en geven goede toelichting en advies over de materialen en opstelling. Het is dat mijn tuin niet groot genoeg is, anders zou ik ook nog een losse barmodule erbij willen hebben. 😆 Wie weet komt het er ooit nog van.
Hoe zou je Roostr Buitenkeukens beoordelen?
- Senne
Mooie keuken, levering en installatie, naservice is 0/10. Hete pan op het dekton werkblad gezet, met onderlegger van 1cm dik en het dekton blad is gebroken. Word er ineens naar de algemene voorwaarden verwezen, terwijl er onderzetter onder stond (en het werkblad hittebestendig zou moeten zijn) Denk dus 2 keer na eer je koopt, en als je koopt, zet een 3dubbele onderlegger onder de hete pan.
- Peter
Roostr nam na het plaatsen van de bestelling zelf contact op voor het plaatsen van de buitenkeuken en zonder bijzonderheden is de montage verlopen zoals afgesproken. Ook het advies voor de juiste configuratie was erg prettig. We zijn er erg blij mee en het werkt goed
- Tim
Keurig en netjes geleverd en gemonteerd!
- Michel
Onze droomkeuken is eindelijk realiteit. Top service van het Roostr team op mee te denken bij de setup, ontwerp, levering, plaatsen. Voor mijn part zelf zes sterren op vijf 😍 top kwaliteit en vakmanschap, prachtig. Is de showstopper van het huis :) Ideaal met mijn ingebouwde kamado en mijn Vonken houtoven.