Roostr Buitenkeukens
André
Bij Roostr een prachtige buitenkeuken besteld. Het gehele proces, van bestellen tot en met levering, liep erg goed. De configurator werkt goed en je kunt hiermee op een makkelijke manier je eigen keuken ontwerpen. Er waren nog wat vragen maar die werden uitstekend beantwoord door Roostr. De levering en installatie gebeurde ook keurig netjes. Ik ben ontzettend tevreden over dit mooie product! Sterke en mooie materialen en een fraai ontwerp. Conclusie: ik ben een zeer tevreden klant.
M&B Lorrez
Het is een prachtig product en heel attente mensen en service in alle opzichten. Kleine schade aan de BBQ werd direct verholpen - heel fijn. Dit is een must in elke tuin!
Hoe beoordeel je Roostr Buitenkeukens?
Wouter
Uitstekende service zowel qua configurator als bij installatie door bekwame installateurs. Zeer tevreden over (materiaal)kwaliteit keuken!
Coen
Roostr levert een zeer kwalitatief en innovatief product en is niet te vergelijken met andere merken. Het product ziet er geweldig uit m.b.t. design, stevigheid en afwerking, iets waar je absoluut jaren plezier van gaat hebben (hoop ik:) )
Duidelijk is te merken dat over het product is nagedacht vanuit eigen ervaring en of onvrede over de andere aanbieders / merken.
Ook de service eromheen zoals telefonisch contact, het bezorgen en installeren is zeer goed te noemen. Super gedaan Roostr! -
Rene Hassfeld
Duur, maar een prima product. Top of the line.
Snel geleverd. Fijne partij om zaken mee te doen. -
David Baljet
Prachtig afgewerkte buitenkeuken en naar wens te configureren via de website van Roostr, die snel en goed werkt. Ook super snelle reactie op een vraag. De bezorger was op tijd, vriendelijk en had humor! Heerlijk een bedrijf en bezorger die snappen wat klantvriendelijkheid is.
Sander Ardinois
Geweldige buitenkeuken, een aanwinst voor de tuin.
De zwarte Monolith kamado staat prachtig in het zwarte frame, en houten deurtje maakt het helemaal af. Dekton aanrechtblad is super handig tijdens het bbq’en, hete voorwerpen kunnen hier rechtstreeks op gelegd worden. -
Wilco Zee
afdekhoes past prima om meubel met BGE
J. Peeters
Roostr gebruikt alleen maar de allerbeste materialen. En dat is te merken ook. Wat een fantastische buitenkeuken die er ook nog eens schitterend uitziet. Het RVS frame en de Dekton platen zijn een lust voor het oog maar garanderen ook nog eens een lange levensduur. Wij zijn er erg blij mee.
Peter Verlegh
Prachtig product en uitstekende service
Arjan de Pee
Prachtig product, het wachten waard. Goede service en persoonlijke benadering. Goede nazorg.
Jeroen D
Uitstekende kwaliteit. Je krijgt waar voor je geld. Stevige keuken met een prachtige look.
Montage uitstekend. -
Marco van Houten
Ik kan niet veel anders zeggen dan dat de Roostr buitenkeuken in elke tuin past. Door zijn unieke ontwerp kan je hem volledig aanpassen aan jou wensen.
Dit is een keuken die je echt plezier geeft aan buiten koken. Het is echt een pronkstuk in je tuin. -
Jorg E-L
Mooi en kwalitatief product, enorm blij met onze buitenkeuken van Roostr. We hebben gekozen voor de Rubix Duo met rechts een hout fraké bovenblad en hout fraké deur. Dit past qua uitstraling perfect bij onze tuininrichting en overkapping. Zeer tevreden over de goede en vlotte communicatie met Liam van Roostr. Levering volgens afspraak (binnen drie weken). Roostr werkt met hoogwaardige materialen en dat voel, zie en ervaar je!
Anna van Weel
mooi product en super goede service
Niek Oostendorp
Goede opvolging, betrouwbaar en aandacht voor de details
Vincent Block
We waren op zoek naar een buitenkeuken voor onze kamado. We hebben meerdere houten meubels bekeken en toen werden we gewezen op Roostr. Meteen viel op dat de kwaliteit een stuk hoger was dan de andere buitenkeukens en nu we hem een jaar in de tuin hebben staan is hij nog steeds prachtig. Het mooie van Roostr is ook dat je hem helemaal naar eigen smaak kan inrichten dankzij het modulaire karakter. Het contact met Roostr is ook erg prettig en er wordt snel gereageerd. We zijn er erg blij mee!
Paola Franquinet
In onze zoektocht naar een kwalitatief goede kamado meubel kwamen we Roostr tegen. De uitstraling is erg mooi en de eigenschappen beloofde dat het meubel na een j́aar buitenstaan niet aangetast zou zijn. Als eerste hebben we het meubel aangeschaft en na een jaar is het nog steeds onveranderd mooi. Ook de service van Roostr is uitstekend, bij vragen altijd snel een reactie.
Sylvia Botman
Geweldige buitenkeuken !! Compleet ingedeeld zoals wij dat willen 🤩
Ronald Gabriels
Roostr is een geweldig bedrijf met uitstekende service. Snelle reacties op vragen, afspraak is afspraak en alles met glimlach.