Roskam Watersport

Roskam Watersport

Wij zijn online leverancier van Allhands on-ondeck en Allpa.

In samenwerking met On-Deck en Allpa leveren wij van diverse merken de watersport artikelen die u nodig heeft. Met ruim 9000 artikelen zijn wij 1 van de meest uitgebreide watersport webshops in Nederland.  Met een levertijd van uiterlijk 7 werkdagen haalt u ook kwaliteids producten in huis van onder andere Plastimo, Harken, Dan-fender en U-rope. Mist u nog iets in ons assortiment? Neem dan contact met ons op.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest