Round music

Round music

Wij verkopen bijna alles wat bij muziek hoort. Wij verkopen niet alleen deze producten, maar kunnen deze ook onderhouden of repareren. Dit kan door onze luthiers voor snaar instrumenten of in onze technische dienst voor bijvoorbeeld jouw speaker installatie.

Dit doen wij met de beste service. De klant staat centraal bij ons.
De zekerheden van https://roundmusic.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn er voor jou!
Wij helpen je graag mee met het uitzoeken voor de perfecte producten die bij jouw passen. En als er later iets gebeurt dan lossen wij dat met plezier op. Geen kleine lettertjes, gewoon zoals het hoort.


Bekijk Manifest