Rsruitersport

Rsruitersport

Rsruitersport uw ruitersport specialist met een breed assortiment voor ruiter en paard. Rsruitersport is dealer van vele topmerken en heeft en perfecte klantenservice.
ruitersport paardensport paard
De zekerheden van https://rsruitersport.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn Ramon en Kim en al van kleins af aan gek op paarden. We hebben altijd veel paard gereden en op de manege gewerkt, daarom is het ook niet zo verwonderlijk dat we na de middelbare school naar Deurne zijn gegaan om te kijken of we van onze hobby's ons beroep konden maken. Na een lange tijd in de paarden te hebben gewerkt, zijn we er beiden uit gestapt en was het tijd voor wat nieuws.

De ruitersportshop Rsruitersport is ontstaan uit passie voor paarden waarbij we alleen de beste producten willen verkopen. bel je ons voor een goed advies?


Bekijk Manifest