SGDeco
SGDeco is een webwinkel met de leukste
tuinartikelen voor tuin, terras en balkon. De
leukste en vrolijkste tuinwebsite van Nederland.
De zekerheden van https://www.sgdeco.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

SGDeco.nl is een onderdeel van Stijger Garden Design.
Mijn naam is Sonja Stijger en ik hou me vooral bezig met dit deel van ons bedrijf.

Op onze site bieden wij items aan die niet op elke straathoek te vinden zijn. Originaliteit en kwaliteit zijn belangrijke uitgangspunten. Denk b.v aan sfeervolle buitenlampen, gezellige terrashaarden (zowel hout als gas gestookt). Maar ook voor leuke hebbedingetjes zoals decoratiefiguren en gedetailleerde vogelhuisjes.

Wij vinden het leuk en belangrijk klanten goed en persoonlijk te helpen zodat zij echt kunnen genieten van de items die bij ons zijn gekocht. Dus als er vragen zijn, neem gerust contact op.


Bekijk Manifest