SHE LIFE STYLE

SHE LIFE STYLE

Leuke webwinkel met hippe fashion & woonaccessoires.
Koop bij she life style en “It’s always yours”
De zekerheden van https://www.Shelifestyle.nl

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Rob is de eigenaar van She Life Style, een online winkel die gespecialiseerd is in fashion en woonaccessoires. Met zijn webshops shelifestyle.nl en sheshop.nl biedt hij een breed scala aan trendy kleding en accessoires. Naast zijn werk als ondernemer is Rob ook fulltime werkzaam als warehouse manager, wat zijn expertise en toewijding aan efficiënte logistiek en klantenservice benadrukt. Met zijn passie voor mode en interieur, gecombineerd met zijn ervaring in het beheren van een magazijn, zorgt Rob ervoor dat klanten bij She Life Style kunnen genieten van een uitstekende winkelervaring en hoogwaardige producten met een snelle levering.


Bekijk Manifest