SMILE Favorites

SMILE Favorites

Bij Smile Favorites de leukste webwinkel van Arnhem en omgeving zijn ze dol van schoenen. Je shopt de nieuwste schoenen musthaves altijd voor een scherpe prijs. Smile Favorites is er voor iedereen die van mode houdt. Onze inkopers zijn wekelijks op pad om de laatste trends te spotten. Shoppen doe je overzichtelijk en snel, je bestelling wordt razendsnel thuisbezorgd en je kunt achteraf betalen. Veel plezier
De zekerheden van https://www.smilefavorites.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.