SUPER LEEUW®

SUPER LEEUW®

Wat doen wij precies?

Wij empoweren elke Nederlander met een "Next Level Mindset".

Het assortiment van SUPER LEEUW® behoort tot de "High End Streetwear". Het is een manier om jezelf krachtig te presenteren in het dagelijks leven.

De producten zijn Made in Holland en Duurzaam. Dit betekent vrij van schadelijke stoffen, beter voor jouw huid en gemaakt onder prettige omstandigheden. Daarnaast dragen wij bij aan een beter milieu met bio-afbreekbare verpakkingen en groene koeriersdiensten.

Missie omschrijving
Onze missie is om elke Nederlander te empoweren met het symbool van SUPER LEEUW®.


Ons Agenda:

-Empowerment van individu

-Kleding zonder schadelijke stoffen

-Duurzaam ondernemen en innoveren
De zekerheden van https://www.superleeuw.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.