SUPboardonline.nl

SUPboardonline.nl

SUPboardonline.nl is dé SUP board specialist van Nederland.

Bij SUPboardonline.nl hebben we een groot aanbod van alle bekende merken SUP boards. Daarnaast hebben we ook een aanbod van zeer betaalbare en kwalitatieve goede boards van nieuwe en minder bekende fabrikanten.

Al onze SUP boards worden door onze fanatieke collega’s zelf uitgeprobeerd, dus bij vragen kan je altijd even contact opnemen. Er is altijd wel iemand die ervaring heeft met het board dat jij wilt gaan kopen.
De zekerheden van https://supboardonline.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest