Saartjes Kado

Saartjes Kado

Deze webshop biedt bijzondere, originele en gepersonaliseerde cadeaus aan, daarnaast hebben wij een ruim assortiment (houten) speelgoed, tevens hebben wij het dealership van de merken Little Dutch, Hape, Small Foot en Atelier Pierre. Tevens kunnen wij ook relatiegeschenken op maat verzorgen.
De zekerheden van https://www.saartjeskado.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Suzanne Körver, getrouwd en moeder van 2 mooie dochters. Vanuit mijn hobby een webshop gestart welke we sinds april 2018 runnen. Naast mijn baan bij een accountantskantoor dus ook ondernemer. Heb je vragen, opmerkingen? Mail me gerust.


Bekijk Manifest