Saffraan.nl

Saffraan.nl

Saffraan.nl is al jaren de saffraan specialist van Nederland. Wij importeren al 15 jaar de allerbeste saffraan uit het oude Perzie. Wij bieden alleen de allerbeste saffraan en hebben als één van de weinige aanbieders in de wereld, Nederlands/Europees gecertificeerde biologische saffraan. De saffraan wordt gecontroleerd op kleur, smaak en bewerking. Voor saffraan is het belangrijk dat alles met de hand verwerkt wordt. Zowel het plukken als het drogen van saffraan dient met de hand te gebeuren om de optimale kwaliteit te bereiken. Als u opzoek bent naar de allerbeste saffraan van Nederland dan komt u al snel uit bij Saffraan.nl: Dé specialist in het leveren van saffraan!
De zekerheden van https://saffraan.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.