Salon The Art Of Style

Salon The Art Of Style

Onze klanten vragen dagelijks advies over producten voor hun haar of de ideale lichaamsverzorging. Onze passie voor producten heeft gezorgd dat er een balans is tussen het product en onze klanten.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Als specialist in het kappersvak, schoonheidsbehandelingen en productkennis geven wij onze klanten dagelijks advies voor hun haar, lichaam, gezicht en onze geliefde wax producten. Daarnaast kijken we ook naar de tools die mensen nodig hebben om hun haar te stijlen, föhnen of in de juiste droom krul te krijgen. Wij stellen als bedrijf onze aftercare voorop. Wij zijn selectief in onze producten en willen onze klanten graag producten voorstellen die vrij zijn van de bekende silicone, parabenen e.d. daarnaast hebben onze producten mooie gezonde formules die hen zo geliefd maken.
Wij behandelen onze bestellingen met aandacht en zorg.


Bekijk Manifest