SaniSupreme
Sanitair, badkamer en keuken producten en accessoires
Sanitair badkamer accessoires keukenkranen
De zekerheden van https://www.sanisupreme.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij vinden betrouwbaarheid en service zeer belangrijk. Uiteraard begint dat bij het aanbieden van kwalitatief goede producten, maar ook de service en communicatie is belangrijk. Snel reageren op vragen, goede bereikbaarheid, advies en oplossen van problemen, maar ook kunnen leveren vanuit eigen voorraadmagazijn. Wij hebben passie voor de producten die wij verkopen en willen die graag delen met onze klanten. Ook als het een keer anders loopt dan gepland zullen wij onze uiterste best doen om onze klanten te helpen en de best mogelijke service te bieden. vriendelijke groet namens het hele Team van SaniSupreme


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.