SaniSupreme
Eigen Voorraad Magazijnen in Belgie en Nederland. Levering binnen 1-2 werkdagen.
Dewasme Projecten
Heb voor de eerste keer besteld mr geen seconde spijt gehad.
Nicolas Van Elst
Snelle levering mooie kwaliteit, doe zo verder!
Hoe beoordeel je SaniSupreme?
Amir Dehghan Kohan
Tevreden
Ermanno Testa
Hele goede service. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Levering was op tijd en zonder problemen.
Geert Verstraete
Geweldige douchepaneel. Goeie service
Thijmen Dingemanse
Keurige levering volgens afspraak
NGJ
Snelle levering, deugdelijk product conform de informatie op de website. Installatie instructie had wel wat duidelijker en ook in het Nederlands gemogen,
Andre van der Neut
Schitterende showroom met kwaliteit producten vriendelijke medewerker(s) en goede adviezen zeer zeker een aanrader.
Eelke Jan Wierstra
Goede kwaliteit/prijsverhouding. Snel bezorgd.
Thea Weijers
Super mooie producten
Jessica
Snel geleverd, product zoals verwacht. Ik had vooraf nog een vraag per mail en die werd ook snel beantwoord. Aanrader dus!
Daan
Geweldige service. Ik had een scheve plank in m’n badmat en het werd super klantvriendelijk en heel snel opgelost. Bovendien verkopen ze materialen die niemand verkoopt, dat is echt heel tof
Bas
Goede producten, goede prijzen en geweldige service!
Monique Dekker
Ondanks dat de bestelling wel later kwam dan aangegeven erg tevreden over het contact met Peter en verdere afhandeling. Zeker een aanrader!
IJsbrand De haas
Prima geholpen uit eindelijk !
Antwoord van SaniSupremeGeachte heer de Haas, wij hebben direct na de bestelling dit doorgegeven en aangezien het artikel uit het magazijn van de fabrikant komt was het helaas tijdelijk niet voorradig; dit kan soms een vertraging hebben met de voorraad op onze website. Wij hebben u een bericht hierover gestuurd om dit op te lossen en willen hiervoor compensatie aanbieden. We gaan u hierover nog telefonisch benaderen en hopen dit spoedig te kunnen oplossen. vriendelijke groet, Sanisupreme
Jean-François BERNARD
Parfait
Romee Mank
Wij waren op zoek naar een specifieke kraan die we nergens anders konden vinden. Tot onze verrassing had SaniSupreme precies het model dat we nodig hadden. Omdat we de kraan snel nodig hadden, besloten we direct te bestellen — en tot onze tevredenheid werd het product al binnen twee dagen geleverd.
De website van SaniSupreme is mooi en overzichtelijk. Het bestelproces verliep soepel en duidelijk, en we werden gedurende het hele traject goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. Dit gaf vertrouwen en maakte de ervaring extra prettig.
Thierry
Geweldige service, snelle verzending, gemakkelijke afhandeling.
Echte aanrader. -
arjan
Snelle levering top kraan + douche
Peter Neyt
Geweldig service, vragen werden snel, goed en duidelijk beantwoord.