Lidmaatschap geannuleerd

Sanitair Royal heeft 9 4 ster reviews 9
Sanitair Royal heeft 2 3 ster reviews 2
Sanitair Royal heeft 1 2 ster reviews 1
Sanitair Royal heeft 6 1 ster reviews 6

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en onze voorwaarden.

1. de Bruin

Wil mijn bestelde kraan (die scheef is) retour sturen maar 0 contact mee te krijgen. Retourlink op de website werkt niet. Zowel via telefoon als via de mail geen contact mee te krijgen. Probeer het al een week....

2. Robert

06-2022 kraan gekocht bij jullie, lang naar gezocht maar jullie hadden hem. 11-2023 bericht gestuurd ivm sluiting knop op kraan, sindsdien 0 respons! 03-2024 ook beschermlaag is nu van de slang waardoor het rubber zichtbaar is en zeer kwetsbaar. Hopelijk snel contact maar vermoedt dat jullie niet meer in bedrijf zijn

3. Hoe zou je Sanitair Royal beoordelen?

4. Een héél ontevreden klant

2x een lekkende kraan, met alle gevolgen van dien. Én echt de kraan, niet de aansluiting. Klacht met foto's maar dan werd het stil, meneer vd klantenservice. Bedenk voor je hier geld uitgeeft, het kan je veel kosten!! Geen eerlijk/oprecht bedrijf. Ze durven mijn review onjuist te noemen. Ik wil gerust het 'mailverkeer' met deze onbetrouwbare firma doorsturen.

5. Louise

Goede prijs voor een mooie design keukenkraan. Snelle levering

6. John Roggeveen

Ik probeer contact te krijgen met het bedrijf. Laat email en telefoon achter. Maar terug bellen ho maar.

7. Hassan Naseripour