Schilderenopnummers.com

Schilderenopnummers.com

SchilderenOpNummers.com is één van de grootste webshop op gebied van Schilderen op nummers en andere hobby artikelen. Snelle levertijden en scherpe prijzen. Alles wordt verzonden uit eigen magazijn.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hi, mijn naam is Esther,

Geef mij na een drukke werkdag een kop thee, een lekker muziekje en een schilderen op nummers schilderij en ik vermaak me prima. De uren vliegen altijd zo voorbij!

Ongeveer 2,5 jaar geleden ben ik begonnen met de webshop Schilderenopnummers.com. In het begin deed ik alles nog zelf, maar gelukkig heb ik inmiddels een leuk team om me heen verzameld. Hierdoor ben ik tegenwoordig veel meer achter de schermen bezig, al kun je me af en toe nog wel eens aan de telefoon treffen.

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan schilderen op nummers zoals ik dat doe.


Bekijk Manifest