Schoonmaakgoeroe
Anja
Snelle levering, goed verpakt, prima producten van Wash wash cousin.
U Blom
Erg tevreden met de bestelde producten. Fijne instructies op de site, eenvoudig te bestellen en levering is super!
Hoe beoordeel je Schoonmaakgoeroe?
Wilhelmina Verkijk
Het werkt prima, geen gesjouw met een trap en emmers water. Ben er blij mee.
Roy
Zeer goede service, snelle levering en persoonlijke touch in de bestelling die net even het doen. Geweldige firma met goede producten. Ga zeker nog eens bestellen bij ze!
Marco
De schoonmaak goeroe stelt nooit teleur wat mij betreft. Hij is een no-nonsens man waarbij maximaal schoonmaken met minimale verspilling altijd voorop staat. De schoonmaak middelen zijn biologisch afbreekbaar en de filmpjes op de site geen onzin en zeer praktisch. Ik was ook weer super blij met mijn bestelling in papier/karton verpakt en de kleine mint verassing.
An Frans
Zo blij mee .Geen ladder meer nodig ,vlugger gedaan ,en streeploos schoon. Zijn geld waard .
J
Ik wist niet dat schoonmaak producten zoveel beter konden! Ik dacht altijd dat het aan mijn schoonmaak skills lag. Maar nu wordt alles echt schoon zonder moeite!
ruud
Alles prima
Marian Jasperse
Goed product!
Helena De Cock
Heel goede service. Een artikel van mijn bestelling was uitverkocht en ik kreeg direct een mail om te vragen of ik een alternatief wilde of alsnog het artikel wou bestellen maar een paar dagen kon wachten. Heb maar een paar dagen hoeven wachten. Ook nog een attentie gekregen bij mijn bestelling omdat ik wat moest wachten ( maar een dag of zo). Echt klantvriendelijk. Zeker een aanrader.
Ilona De Jong
Heel tevreden maar wel jammer dat ik zoveel moet bestellen of hoge bezorgkosten moet betalen
Antwoord van SchoonmaakgoeroeGoedemorgen Ilona,
Allereerst, wat ontzettend fijn dat het product goed bevalt! Daar doen we het voor!
Het spijt ons dat we je niet volledig tevreden konden stellen wat de verzendkosten betreft. Je kunt bij ons al vanaf 1 stuks bestellen. Het klopt inderdaad dat je onder onze drempelwaarde verzendkosten betaald. Wij maken geen winst op de verzendkosten. We verzenden met handtekening en afleveren op huisadres (als je niet voor een pakketpunt hebt gekozen). En dat is samen met de basis verzendkosten helaas prijzig. Gelukkig komen verreweg de meeste pakketjes daardoor wel aan.
Omdat we snappen dat de verzendkosten voor sommige mensen een drempel zijn bieden we tijdens het afrekenen ook de optie om het product af te komen halen. En we blijven nadenken over methoden hoe we de verzendkosten kunnen verlagen.
We wensen je een fijne zonnige dag en hopelijk lukt het ons om je bij een eventueel volgende keer voor 5 sterren blij te maken :) -
Olivier Drost
Uitstekende service en een prima produkt met een zeer goede kwaliteit/prijs
verhouding !Antwoord van SchoonmaakgoeroeGoedemorgen Olivier,
Wij zijn blij te horen dat het product goed bevalt!
Heel veel schoonmaak succes gewenst! -
Tineke Hakkers
Levering duurde dag langer dan in 1e instantie gemaild. Geen probleem!
Rob
Wasmiddel werkt enorm goed, de schoonmaakpasta is heel goed, en ondanks dat het over schoonmaakproducten gaat kunnen wij er helemaal enthousiast van worden.
Gretha
Snel besteld en vlot geleverd met goed advies.
Stephan
De persoonlijke notitie bij de levering wordt er gewaardeerd. By the way, de ramen zijn weer brandschoon.
Antwoord van SchoonmaakgoeroeBedankt voor de fijne review! En fijn dat de ramen weer glimmen
Monica
Ik ben terugkerende klant, altijd tevreden met producten, prima service en nieuwsgierig of er nieuwe producten zijn.
Antwoord van SchoonmaakgoeroeBedankt voor je goede waardering ☺️. Binnen enkele maanden starten we een nieuwsbrief zodat op de hoogte blijven makkelijker is 😊. Heb je producten die je mist in de shop? Laat het vooral weten!
Els Versantvoort
Een geweldig bedrijf met veel vriendelijkheid en een hele goede service.
De producten zijn echt ontzettend fijn.
Jaren eerder moeten kopen.😀👍🏻
Antwoord van SchoonmaakgoeroeWauw! Van zo’n review worden we super blij!