Schoonmaakgoeroe
Wati Royen
Goede service, werd de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. Kreeg zelfs een uitgebreide beschrijving via de mail. Heb 2 keer vontact opgenomen, ook daar werd fijn op gereageerd. Werd zelfs financieel gecompenseerd, toen door het vervoersbedrijf een product niet correct aankwam.
Antwoord van SchoonmaakgoeroeBedankt voor je bestelling Wati, allereerst zijn we blij dat je voor ons koos. En we waren ook erg blij met je coulance nadat er iets beschadigd was tijdens transport. Daardoor hoefde het product niet retour en heb je een product wat verder nog goed bruikbaar was uit de prullenbak gehouden. Dat is pas duurzaam... Petje af voor jou!
Hans
Gewoon netjes en correct met als bonus een extra'tje ontvangen. Top
Antwoord van SchoonmaakgoeroeVeel plezier van de producten Hans! Dank voor de mooie review
Hoe beoordeel je Schoonmaakgoeroe?
Grietje
De keuken en wc schoonmaken is zeer goed bevallen. Nu de badkamer nog ontkalken, maar heb daar alle vertrouwen Heel tevreden
Antwoord van SchoonmaakgoeroeBedankt voor de mooie review Grietje! Er fijn dat de keuken en wc al schoon zijn. Op naar een blinkende badkamer. Mocht je er niet helemaal uitkomen, stuur ons dan gerust een mailtje.
Jeannette
Uitgebreid advies zonder verwachting voor aankoop.
Ook aan aanschaf advies en werkwijze op pdf en betrokken bij het behaalde resultaat.
Schoonmaak expert met passie.Antwoord van SchoonmaakgoeroeHeel veel dank Jeanette! We helpen je graag opweg naar een schone omgeving
Karin Cok
Mooie theedoek en handdoek set! Ziet er kwalitatief goed uit en snel geleverd!
Antwoord van SchoonmaakgoeroeDank voor je mooie beoordeling. Veel plezier van de mooie jaqcuard theedoek en terry keukendoek van Kracht!
Raimond van Meenen
Snelle levering. Goede doeken
Antwoord van SchoonmaakgoeroeBedankt Raimond! Heel veel werkplezier met de microvezeldoeken gewenst!
Fred
Ondanks er geen persoonlijk contact is geweest voel Ik me zeer klantvriendelijk behandeld.
Antwoord van SchoonmaakgoeroeBedankt Fred! Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, dan helpen we je graag via App of mail. Heel veel schoonmaak plezier gewenst!
Han Keyzer
Geweldige spullen voor mijn laminaatvloer. Zo gedaan en blinkend schoon. Ouderwets goede service.
Antwoord van SchoonmaakgoeroeWat fijn dat de vloer weer blinkt! En bedankt voor het compliment over de service :)
U Blom
Hele fijne producten om mee te werken en zuinig in gebruik. Overzichtelijke website en onwijs snel en goed verpakt geleverd.
Echte aanrader!Antwoord van SchoonmaakgoeroeWat een prachtige review om het jaar mee te beginnen! Hartelijk bedankt en veel schoonmaakplezier gewenst!
Conny
Fijne producten en een snelle service.
Antwoord van SchoonmaakgoeroeWe zijn blij dat de producten bevallen! En graag gedaan!
Hanny Swinkels
Snelle levering.ik kan het niet uitproberen is voor schoondochter .voor kerst
Antwoord van SchoonmaakgoeroeDank voor de bestelling! Heel veel geefplezier.
Carla
Snelle levering! Mijn badkamer heeft dankzij dit middel geen hardnekkige schimmel meer. Zo fijn!
Antwoord van SchoonmaakgoeroeHeel fijn Carla! Schimmel in de badkamer wordt niemand blij van. Blij dat onze ontvetter goed dienst heeft gedaan.
Stefan
Super service en producten
Antwoord van SchoonmaakgoeroeEn een super review :) Daar worden we vrolijk van. Veel plezier van de producten
Hanneke
Super goed klantenservice!
Antwoord van SchoonmaakgoeroeDankjewel Hanneke, we doen ons best iedereen zo goed mogelijk te helpen.
Victor Lust
Goede service. Snelle levering
Antwoord van SchoonmaakgoeroeDankjewel Victor! Veel plezier van de producten.
Katja
Ik ben al jaren trouwe klant van Schoonmaakgoeroe. Ik ben heel tevreden over de producten (doen wat wordt beloofd), de levering en de service. Ik ontvang vaak extra producten, wat natuurlijk super is!
Antwoord van SchoonmaakgoeroeWe zijn heel erg blij met jou als trouwe klant! Ontzettend fijn dat de schoonmaakproducten zo goed bevallen.
Erwin K
Alle spullen zijn snel en netjes aangekomen. Erg tevreden ook met de kwaliteit van de geleverde producten van Unger.
Antwoord van SchoonmaakgoeroeDank Erwin! We hopen dat je lang veel plezier hebt van de producten en veel schone ramen zult hebben
Ben Debray
zending liet vier dagen op zich wachten...
misschien niet de fout van afzender... denk eerder fout bij
de ''vervoerfirma''
goederen wel zoals te verwachten volledig ok!!!Antwoord van SchoonmaakgoeroeWat fijn dat het product bevalt Ben!
We hebben gisteren al meermaals heen en weer gemaild met screenshots van de track&trace en uitleg, helaas kunnen wij, zodra het pakje afgeleverd is, niet meer beïnvloeden wat PostNL doet. U bestelde 'savonds laat en we deden het pakje direct de volgende dag op de post. En u heeft gelijk dat het pakje er woensdag al had moeten zijn. Het klopt dus dat het twee dagen te laat is. Dat is alleen geheel buiten onze macht. Jammer dat we maar 2 sterren krijgen i.v.m de bezorgtijd, maar het belangrijkste is dat het product volledig OK is, Daar doen we het voor.! Veel plezier ervan en hopelijk werkt PostNL de volgende keer beter mee. Vriendelijke groet, Schoonmaakgoeroe -
Arniel Moerman
Antwoord van SchoonmaakgoeroeHartelijk dank voor de mooie review Arniel!
Erica de Ridder
Prima spul!