Schoonmaakgoeroe

9,6
Filter 1118 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1115 met beschrijving

• P Hofman
    Geverifieerde klant van Schoonmaakgoeroe

Goede producten, snel geleverd.

• M

Goed spul

• Hoe beoordeel je Schoonmaakgoeroe?

• Fred cordemeijer
    Geverifieerde klant van Schoonmaakgoeroe

Goed product, maakt echt de douche wanden goed schoon

• Robert

Topproducten en goede service

• ineke de Vreugd

Bezorging

• Christiane Mulder
    Geverifieerde klant van Schoonmaakgoeroe

Snelle levering goed product maakt goed schoon ben blij met mijn aankoop

• Hanneke
    Geverifieerde klant van Schoonmaakgoeroe

Fijn en snel contact gehad.
    Super fijne producten. Mijn badkamer glanst zo dat ik bijna m’n zonnebril op moet ;)

• Lenie van den Berg
    Geverifieerde klant van Schoonmaakgoeroe

Bestelling keurig verzorgd en snel in huis

• Ingrid
    Geverifieerde klant van Schoonmaakgoeroe

Snel, goede communicatie en goede producten

• Sandra Roijen
    Geverifieerde klant van Schoonmaakgoeroe

Snelle levering met een leuk info briefje erbij

• Wanda Eijkelenboom

Super service !

• Gerard Hemmer
    Geverifieerde klant van Schoonmaakgoeroe

Goede service en uitstekende toelichting via de website voor werkwijze

• Hilda Straatman

Goeie service

• Richard
    Geverifieerde klant van Schoonmaakgoeroe

Naar mijn zoektocht naar schoonmaakproducten kwam ik via het Youtube kanaal op www.schoonmaakgoeroe.nl. Ik had wat vragen over de schoonmaak producten op de website, dus heb ik telefonisch contact gezocht met Jaap welke producten ik het best kon aanschaffen. Ik kreeg een duidelijke uitleg welke producten ik voor mijn behoefte nodig heb en hoe ik deze moest gebruiken. Geen snelle verkooppraat maar gewoon een verhaal met passie voor het vak. Ik heb ook de interessante filmpjes bekeken op het Youtube kanaal van Schoonmaakgoeroe.

De bestelling had ik in de ochtend gemaakt en de volgende dag al in huis met een leuk persoonlijk briefje erin. De goederen waren netjes verpakt.

Als eerst ben ik aan de slag gegaan met de Evika Ontvetter op onze plavuizen. Hierbij goed de filmpjes bekeken op Youtube en vervolgens deze techniek toegepast. Dus schoonmaken i.p.v. poetsen, verwacht dus geen Tellsel praktijken dat je vloer met één veeg van een doekje brandschoon maakt, als je 14 jaar lang een mop van de Action hebt gebruikt en het vuil eigenlijk verdeelt hebt :) Ik ben een volle dag bezig geweest met de Evika Ontvetter en de bijbehorende schuursponsjes en het resultaat is geweldig. Onze vloer is van een gelige aanslagkleur van vuil en vet terug naar de originele zandkleur. De voegen zijn een heel stuk schoner geworden maar die gaan we nog een keer apart doen om ze helemaal schoon te krijgen.

Een week erna heb ik met de Excellent vloerreiniging systeem met de white magic mop de vloeren gedaan. Wat is het fijn als je goede spullen hebt. Geen gedoe met een emmer en de telescoop ligt lekker in de hand. Moppen gaat vele malen sneller dan met een gewone mop en emmer water. Aan het mopje zie je ook hoeveel vuil deze oppakt. Is deze vuil of droog geworden dan wissel je hem met een andere.

Ik heb ook de ramenset gekocht. Ramen zemen is niet mijn favoriete hobby maar hier ook geen emmers water meer nodig. Gewoon inzepen met de inwashouder en daarna met raamtrekker droog trekken. Oefening baart kunst is hier ook wel van toepassing om alles perfect te krijgen in alle hoekjes maar met de glasdoek er bij had ik toch een prima resultaat. En een klusje wat op deze manier ook niet veel tijd kost.

Ik heb een hele berg nieuwe microvezeldoekjes gekocht en de oude van de Action weggegooid. Het verschil van kwaliteit voel je zeker aan het doekje en geen schoonmaakmiddel meer nodig om je keuken schoon te houden. Elke dag een nieuw doekje voor in de keuken. Ik heb verschillende kleuren genomen zodat ik ze apart kan houden voor de keuken, sanitair en meubilair.

De toilet heeft een grote schoonmaakbeurt gehad met de Evika Ontvetter en Evika sainitairreiniger. Daarna doe ik het onderhoud met Evika Microbio Sanitair. Dit bevalt na twee weken prima en het toilet ziet er schoon en fris uit. Verwacht hier geen sterk ruikende parfum, wat dan als een schoon toilet zou aanvoelen. Gewoon een aangename geur en een schoon toilet.

De badkamer moet ik nog gaan doen om zo de kalkaanslag te verwijderen. Verwachting is wel dat dit er niet in één keer vanaf is dus dat ik meerdere keren met de Evika sanitairreiniger aan de slag moet.

Eindoordeel is dat ik superblij met mijn nieuwe schoonmaakproducten en dat ik de oude schoonmaakproducten allemaal heb weggeven. Het is wel even een investering die je doet maar je krijgt er ook heel wat voor terug.

Antwoord van Schoonmaakgoeroe

Beste Richard,
    Wauw dit is wat je noemt een REVIEW in hoofdletters, dankjewel.
    Ik wil nog even reageren op de grote schoonmaak die je hebt uitgevoerd op je vloer..natuur lijk prima dat je dit met de schuursponzen hebt gedaan, dit is echter wel een bult werk. Je k§UT ook een schrobmachine met borstel huren bij de bouwmarkt en daar met de ontvetter je vloer mee schrobben. Aansluitend de vloer droogzuigen met een (gehuurde) waterzuiger en de vloer nog een keer schrobben met alleen water en weer droogzuigen.
    Aangaande je toilet, als er veel kalk in zit dan zul je de reiniging vaker uit moeten voeren, zie het als het schillen van een ui.
    Nog even voor alle zekerheid over de microbio sanitairreiniger; voordat je deze doseert moet je eerst de fles schudden. Als je de oplossing aan hebt gemaakt in een spray flacon dan kun je deze maximaal drie dagen gebruiken. Na deze drie dagen zijn de micro-organismen die in het middel zitten niet meer actief.
    Nogmaals dankjewel wel voor je uitgebreide reactie en je weet het….. als je vragen hebt dan weet je me te vinden.
    Jaap Niezen

• Henk van der Wal

Prima geholpen!

• Jarlina Wolvers
    Geverifieerde klant van Schoonmaakgoeroe

Fijne producten en goede en snelle levering!

• Irma
    Geverifieerde klant van Schoonmaakgoeroe

Eerste aankoop. Persoonljjke service, goede informatie en snelle levering. Zeer goede prijs- kwaliteitverhouding. Betrouwbaar. Schoonmaakgoeroe is een echte aanrader.

• Erica Ridder
    Geverifieerde klant van Schoonmaakgoeroe

Fantastische schoonmaakmiddelen en die microvezel doeken zijn echt veel beter dan in de supermarkt

• A.R.
    Geverifieerde klant van Schoonmaakgoeroe

Erg goede producten, heel fijn om mee te werken, waar voor je geld! Voor mij geen andere producten meer. Super service!

• Michelle Naeszens
    Geverifieerde klant van Schoonmaakgoeroe

Super fijne schoonmaakproducten en snel geleverd!