Schuifwandmaken.nl

Schuifwandmaken.nl

Creëer je eigen sfeer met onze schuifwanden met of zonder kastinterieur. Wij maken je schuifwand helemaal op maat in de uitvoeringen: Uni kleur, Design Prints of een schuifwand met een fotoprint. Unieke schuifwanden met een snelle én gratis levering door heel Nederland*!
De zekerheden van https://www.schuifwandmaken.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij ons kun je zelf je schuifwand met én zonder kastinterieur samenstellen, helemaal naar jouw wensen en behoeften. We bieden verschillende kleuren, designs en prints aan, zodat je de perfecte match kunt maken met je interieur. Je kunt zelfs kiezen om je schuifdeuren te personaliseren met een van je favoriete foto’s of een van de foto's uit onze fotobibliotheek. We hebben 11 Uni kleuren en 10 Design prints om jouw schuifwand dat extra beetje stijl te geven. Onze kastinterieurs zijn verkrijgbaar in standaardmaten met diverse indelingsopties. Met ons eenvoudige stappenplan kun je jouw schuifwand helemaal naar wens samenstellen.


Bekijk Manifest