Schuifwandmaken.nl

Schuifwandmaken.nl

Creëer je eigen sfeer met onze schuifwanden. Wij maken je schuifwand helemaal op maat in de uitvoeringen: Basiscollectie Uni kleur, Basiscollectie Design Prints of een schuifwand met een fotoprint. Unieke schuifwanden met een snelle levering!
Schuifwand Basiscollectie Uni kleur Schuifwand Basiscollectie Design Prints Schuifwand Fotoprint
De zekerheden van https://www.schuifwandmaken.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Via onze webshop kun je op maat gemaakte schuifwanden kopen. Schuifwanden welke wij zelf voor jou op maat maken. Voer je order in via onze webshop en wij doen de rest. Te beginnen met een telefonisch contact om de maatvoering door te nemen zodat wij zeker weten dat de schuifwand voor jou helemaal op maat is. Doordat wij de schuifwanden zelf maken kunnen wij ook snel leveren. Een schuifwand gemaakt uit onze basiscollectie kunnen wij binnen 7 werkdagen bezorgd hebben! Alle andere schuifwanden (op (RAL) kleur of met fotoprint leveren wij binnen 14 dagen. Via schuifwandmaken.nl creëer je je eigen sfeer zeer snel en simpel!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.