ScreenOn.nl

ScreenOn.nl

ScreenON uitgegroeid tot een pionier in de wereld van game pc’s. De computers zijn krachtig, zijn kwalitatief hoogwaardig en zijn ook nog eens betaalbaar. Dat is eigenlijk alles wat je wilt, niet waar?
Game computer, Multimedia computer, Office computer
De zekerheden van https://screenon.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Game pc kopen? ScreenOn Game pc's toon aangevend en onderscheidend. De beste hardware zoals processors, geheugen en videokaarten zijn de onmisbaar voor jouw perfecte gaming Pc.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.