Sea Moss Mountain

Sea Moss Mountain

Sea moss mountain bestaat nu iets langer dan een jaar. Het heeft veel trouwe klanten die vaker bestellen en blij zijn met de kwaliteit van de producten. Sea moss mountain biedt verschillende natuurlijke superfoods aan die gezien kunnen worden als voedingssupplementen. Deze webshop focust zich vooral op het verkopen van gel gemaakt van zee wier (oftewel sea moss gel).

Sea Moss (ook wel Irish Moss genoemd) is een zeewier dat groeit in de Caribische Zee en bevat 92 verschillende mineralen en vitaminen. Het is zeer voedzaam en kan worden gezien als een natuurlijke multivitamine die veel voordelen heeft. Kortom, het is een superfood dat ook nog eens een veganistische en glutenvrije bron van voedingsstoffen is.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.