SecurityPunt
Kirsten
Prima service, zeer goede prijs en erg handig dat je zelf de maten van een cilinderslot kan aangeven
Leon Crijns
Mooi product fijne afwerking fijn geplaatst bij oudere buurvrouw die geen noodfunctie op de cilinder had nu kan iedereen binnen zonder problemen
Hoe beoordeel je SecurityPunt?
TJ Ballema
Ik heb mijn bestelling gedaan op 18juni, meteen in de mail dat 1 van de cilinders niet op voorraad was maar met 3-5 werkdagen geleverd zou worden, nou geen probleem. Op 01-07 maar eens gebeld en werd erg kort door de bocht te woord gestaan; ik moest nog maar even geduld hebben... Op 08-07 weer gebeld en weer werd ik niet al te vriendelijk te woord gestaan, maar het zou verzonden moeten zijn, de postbezorger zou wel ziek zijn ofzo whaha... Ook had ik nog geen factuur ontvangen dus vroeg als ik deze krijgen kon, nou met een hoop gezucht gekregen, nu eindelijk binnen maar ik bestel hier niet mee
B.H Ayvaz
Goude service
Cisca van de Noort
Top service. Mijn product werkte niet zoals het moest en er werd meteen een nieuwe verstuurd
Antwoord van SecurityPuntBedankt voor je review!
Bea Rovers
Geretourneerd! Het is ons te ingewikkeld, als je moet gaan bellen voor een code, en je krijgt geen gehoor!
Dan brn ik er helemaal klaar mee!Antwoord van SecurityPuntBedankt voor je feedback! Wij zien geen mailtje van je staan, we hadden je graag geholpen met de installatie hiervan. Wij hebben je gemaild om hopelijk alsnog tot een oplossing te komen.
A Kool
Snelle levering.
Antwoord van SecurityPuntdank u wel voor u 5 sterren
Rene de Jong
Defect aangeleverde bestelling gelukkig zonder problemen terug kunnen sturen.
Antwoord van SecurityPuntdank u wel! we hebben u een mailtje terug gestuurd zou u deze misschien willen beantwoorden zodat u we u kunnen helpen
Gerard van Eck
Goede prijs en service
Antwoord van SecurityPuntdank u wel voor de 5 sterren
Rinke Huitema
Goed product en snelle levering
Antwoord van SecurityPuntdank u wel voor u revieuw daar zijn me blij mee
Adri
Secure webshop en ook een winkel die je kan bezoeken voor informatie.
Snelle levering en reageer redelijk vlot, maar kan beter ,verder top winkel?shop.Antwoord van SecurityPuntBedankt voor je review, we nemen je feedback mee
Leon Eijsink
Vlot, snel en behulpzaam
Antwoord van SecurityPuntBedankt! Daar doen we het voor.
Hans Spanjaard
Goede beeldkwaliteit.
Antwoord van SecurityPuntBedankt voor de 5 sterren!
Rob Drost
Zuiver beeld kwaliteit makkelijk te installeren alles werkt perfect boij dat ik hem heb aangeschaft de simmedeurbel
Antwoord van SecurityPuntBedankt voor je review!
Patrick
Goede producten geweldige service
Antwoord van SecurityPuntBedankt voor de positieve review!
Sieb Dijkstra
Cilindersloten na 5 dagen binnen gekregen, wat klopt met de site, binnen 2 - 5 werkdagen.
Antwoord van SecurityPuntBedankt voor je review! Op de productpagina vermelden wij dat we voor sleutels en cilindersloten iets langer de tijd nemen voor een zorgvuldige levering. We willen graag je ervaring verbeteren en hebben je gemaild.
N Van Dalen
Vlot en goed!
Antwoord van SecurityPuntBedankt voor het delen van je ervaring!
Aad Rog
slechte handleiding , antwoord geven op mail
Marcel van der Elst
Bovenverwachting snel geleverd!
Antwoord van SecurityPuntBedankt voor de mooie review!
Michel de Boer
Breed assortiment, gemakkelijke website
Antwoord van SecurityPuntBedankt voor de 5 sterren!