SediaXL
Bij Sedia vind je alles wat je nodig hebt om jouw huis, tuin en (thuis)kantoor stijlvol, functioneel en comfortabel in te richten. Ons brede assortiment biedt producten van de hoogste kwaliteit voor elke ruimte, altijd met de beste prijs-kwaliteitverhouding en standaard gratis verzending.
8,3

• Laura J
    Review voor SediaXL

DE order was stipt en snel uitgeleverd en toen bleek dat ik voor onze toepassing verkeerde lampen had besteld was retourzending onvoorwaardelijk mogelijk

• Zwart
    Review voor SediaXL

Mooie lamp en snel geleverd. Enige puntje vind ik de knullige manier waarop de receiver (niet) is afgemonteerd.
    Verder heel solide en mooi. Ik beveel de lamp en sediaxl.nl zeker aan!

• Hoe beoordeel je SediaXL?

• Stelder

Mooie prijs kwaliteit

• I evy
    Review voor SediaXL

Snelle levering, zo in huis

• Drafem
    Review voor SediaXL

Onze lamp is tijdens het bezorgproces zoekgeraakt. Na mijn tel contact hierover is er door Fernando meteen een nieuwe verzonden. Deze werd de volgende dag bezorgd.
    Prima service!!

• Hek
    Review voor SediaXL

Vriendelijk geholpen door de klantenservice bij een defect geleverde lamp. Intussen is het nieuwe exemplaar aangekomen en de defecte retour

• Teroll

5 uit de 5 sterren

• Merry

Mooie prijzen en levering in 4 werkdagen

• De Vries
    Review voor SediaXL

Retourneren zonder problemen, ik ontving direct een retourlabel via de mail

• Plas
    Review voor SediaXL

Betrouwbare webwinkel, ik kom zeker terug.

• Hanno
    Review voor SediaXL

Tafel niet zoals geadverteerd!! Een erg slechte ervaring. Bezorging was pas na 10 dagen, waardoor ik de tafel moest houden voor kerstborrel, omdat ik geen tijd meer had om een nieuwe te kopen. Het is een erg lelijke tafel die er helemaal niet uitziet zoals op de foto. Veel donkerder en geen echt hout. Ik zal hem voor de kerst gebruiken en daarna proberen te verkopen. Echt waardeloos.

Antwoord van SediaXL

Beste Hanno,

Wat vervelend om te horen dat uw ervaring zo tegenvalt. Onze excuses voor zowel de langere levertijd als het feit dat de tafel niet aan uw verwachtingen voldoet. We begrijpen goed dat dit extra frustrerend is, zeker met een kerstborrel in het vooruitzicht.

De uitstraling van een product kan soms verschillen door lichtinval of scherminstellingen, maar het is uiteraard niet de bedoeling dat u zich misleid voelt. Graag kijken we samen met u naar een passende oplossing, bijvoorbeeld een retour of een andere vorm van compensatie.

Wilt u ons alstublieft per e-mail contacteren? Dan kunnen we uw situatie persoonlijk en zorgvuldig oppakken.

Team SediaXL

• Fenna

Redelijk snelle levering in 6 dagen, ik denk kerst drukte

• Simon Derde

Kortingsactie van 5 procent is altijd leuk. Levering op tijd in 4 dagen

• Nicki C
    Review voor SediaXL

Mooie prijzen en goede service

• Michelle Zuilen
    Review voor SediaXL

Lampen besteld als cadeau voor kerst* wat een enig ding en al helemaal voor deze prijs

• Mart K

Ik ben blij met Sedia XL, 👌🏻

• Oleg
    Review voor SediaXL

Fijne klantenservice ik zou aanbevelen

• Soft Kar
    Review voor SediaXL

Onbekend met deze winkel en toch een poging gedaan. De stoel is in twee dagen aangekomen en de kwaliteit is super.

• JeroenKlijns
    Review voor SediaXL

Goede service voor een speciale levering naar Ierland. Ik zal het iedereen aanraden.

• Koen Kiers
    Review voor SediaXL

Ik had 2 lampen gekocht maar toen zag ik NOG leukere lampen. Gebeld en gevraagd of ik ze mocht ruilen..maar moest eerst de lampen retour doen en dan een nieuwe bestelling plaatsen. Heb retour labels gekregen en daarna de andere lampen besteld