SediaXL
Bij SediaXL vind je alles wat je nodig hebt om jouw huis, tuin en (thuis)kantoor stijlvol, functioneel en comfortabel in te richten. Ons brede assortiment biedt producten van de hoogste kwaliteit voor elke ruimte, altijd met de beste prijs-kwaliteitverhouding en standaard gratis verzending.
8,2

• Corina
    Review voor SediaXL

Ik heb gisteren bij het bestellen per abuis een onjuiste postcode vermeld dus ook het onjuiste adres. Diverse emails gestuurd maar deze komen niet aan bij sediaXLspammelding, telefonisch niet bereikbaar nummer vermeld onder webwinkelkeur is niet bekend.Klantenservice is dus op geen enkele manier bereikbaar. Ik kan mijn adres dus niet wijzigen en mijn bestelling dus ook niet annuleren.Hoop snel iets via deze manier van SediaXL te horen!!! Ondertussen netjes een mail ontvangen ,het probleem wordt opgelost!!!

• Jokelientje
    Review voor SediaXL

Atlijd teverden over deze winkel.

• Hoe beoordeel je SediaXL?

• Bryan van Dijk
    Review voor SediaXL

Al een geruime tijd ben ik klant van SediaXL. Ze zijn consistent in de levering en service.

• ingrid
    Review voor SediaXL

Het zou ze goed doen behulpzamer te worden. Ik kreeg een ander rek dan besteld toegezonden. Sedia was niet bereid om het goede rek te zenden voor de afgesproken prijs. Webwinkelkeur zegt daar het volgende over: "Ze lijken ook niet helemaal bereid om samen te werken met ons om tot een goede oplossing te komen, en dat is natuurlijk niet de bedoeling van het keurmerk". Ondertussen (28-04-'26) zijn ze niet meer aangesloten.
    Update (06-05-'26) oplossingsgerichte mail ontvangen van Sedia, die vriendelijker van toon was dan alle voorgaande mails. Uiteindelijk naar tevredenheid geregeld.

• Tobias
    Review voor SediaXL

Was wat gedoe met het versturen, maar uiteindelijk hebben ze het heel goed opgepakt en met een mooie service opgelost. Heel netjes :)

Beste Tobias,

Wij zijn blij dat er intussen contact is geweest en het probleem is opgelost.

• Jan

5/5 dank

• Peter Molendijk

Snelle bezorging door sediaxl

• Michael

Tl,dr:
    - kwart jaar bezig geweest met ontvangen en retourneren
    - eigen Algemene Voorwaarden op minstens drie artikelen geschonden
    - klantenservice erkent geen enkel issue
    - voor het retourneren wordt 25 euro ingehouden
    - dit alles omringd door irrelevante excuusjes en duidelijke leugens
    - ab-so-lu-te afrader

Beste Michael,

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Wij komen graag met u in contact om dit samen op te lossen, maar hebben helaas geen reactie meer van u ontvangen via e-mail.

Wij helpen u uiteraard graag verder.

• Anni
    Review voor SediaXL

I like the pricing for this quality

• Karin M
    Review voor SediaXL

Snelle levering. Gevonden via marktplaats via het zoeken naar een boekenkast.

• Paulo

5:5 sterren.

• Gino Broerenn
    Review voor SediaXL

Coco hanglampen staan mooi boven onze eettafel!

• Rosemary G
    Review voor SediaXL

Fijn bedrijf en komen de levertijd na. Ik zal hier vaker bestellen.

• Cor
    Review voor SediaXL

Ik krijg iedere keer dezelfde mail als ik vraag wat de levertijd wordt, er wordt dus geen actie ondernomen.

Beste Cor,

Bedankt voor uw review.

Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Wij nemen contact met u op.

• Celine
    Review voor SediaXL

Voor in de tuin een leuk plantenbakje besteld!

• Gies

Geen commentaar.

• Kivits
    Review voor SediaXL

Dit bedrijf lijkt veel te adverteren via marmtplaats, zo heb ik de website gevonden. Over het product en de levering ben ik tevreden

Dank

• Marjolein
    Review voor SediaXL

Het proces voor het retourneren gaat erg gemakkelijk!

• Cornelis
    Review voor SediaXL

Er bleek helaas dat 1 van de 8 door mij bestelde ledlampjes het niet deed en na telefonisch contact, werd mij zonder problemen direct toegezegd om een nieuw exemplaar toe te sturen. Kortom een goede service.

• Satijn
    Review voor SediaXL

Lamp besteld, maar - omdat dit een goedkoop Chinees product bleek - deze geretourneerd. Op 27 januari jl. bericht gekregen dat het product goed retour was ontvangen en dat terugbetaling binnen 14 werkdagen (conform website en wettelijke regelgeving) zou worden terugbetaald. Diverse mailtjes van mijn kant werden steevast beantwoord met de belofte van terugbetaling, dan wel dat het proces van terugbetaling toch echt al in gang was gezet. Op 21 februari een officieel bericht van terugbetaling en op 23 februari eindelijk mijn geld (minus retourkosten) ontvangen. Mijn ervaringen zijn dus niet goed

Beste Satijn,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij begrijpen heel goed dat het voor u frustrerend is geweest dat de terugbetaling later is verwerkt. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden, en wij hadden u gedurende dit proces duidelijker én sneller moeten helpen.

Fijn om te horen dat de retour inmiddels is verwerkt en het bedrag op 23 februari bij u is bijgeschreven. We nemen uw feedback serieus en hebben dit intern opgepakt, zodat toekomstige terugbetalingen tijdig én zonder herhaalde navraag worden afgehandeld.

Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, of als wij u ergens anders mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten — wij staan voor u klaar.