SediaXL
Bij Sedia vind je alles wat je nodig hebt om jouw huis, tuin en (thuis)kantoor stijlvol, functioneel en comfortabel in te richten. Ons brede assortiment biedt producten van de hoogste kwaliteit voor elke ruimte, altijd met de beste prijs-kwaliteitverhouding en standaard gratis verzending.
8,2

• Simon Derde

Kortingsactie van 5 procent is altijd leuk. Levering op tijd in 4 dagen

• Nicki C
    Review voor SediaXL

Mooie prijzen en goede service

• Hoe beoordeel je SediaXL?

• Michelle Zuilen
    Review voor SediaXL

Lampen besteld als cadeau voor kerst* wat een enig ding en al helemaal voor deze prijs

• Mart K

Ik ben blij met Sedia XL, 👌🏻

• Oleg
    Review voor SediaXL

Fijne klantenservice ik zou aanbevelen

• Soft Kar
    Review voor SediaXL

Onbekend met deze winkel en toch een poging gedaan. De stoel is in twee dagen aangekomen en de kwaliteit is super.

• JeroenKlijns
    Review voor SediaXL

Goede service voor een speciale levering naar Ierland. Ik zal het iedereen aanraden.

• Koen Kiers
    Review voor SediaXL

Ik had 2 lampen gekocht maar toen zag ik NOG leukere lampen. Gebeld en gevraagd of ik ze mocht ruilen..maar moest eerst de lampen retour doen en dan een nieuwe bestelling plaatsen. Heb retour labels gekregen en daarna de andere lampen besteld

• Francis
    Review voor SediaXL

4 ipv 5 sterren omdat er geen duidelijke Nederlandse beschrijving bijzit waardoor nu "los" gemonteerd en 2 ringen over. Nergens leesbaar hoe daar mee om te gaan

• Alex B
    Review voor SediaXL

Geweldige service en snel reactie op vragen via de mail

• Gerhard
    Review voor SediaXL

prachtig lampje met heel mooi licht in de hal

• Josh Dull
    Review voor SediaXL

☺️☺️ fijn om te winkelen

• Monika Girgen
    Review voor SediaXL

Snelle levering, miin bestelling was zo thuis

• BernandienSchouten
    Review voor SediaXL

Beige stoelenset gekocht. Leverting in twee dagen. Pakket kwam uit duitsland met DHL

• Gabrielseboer

4/5 voor deze winkel

• Stolk5
    Review voor SediaXL

Ik vind het een duidelijke website, duidelijke omschrijving. Ook het bestellen was erg makkelijk en de levering was precies op tijd.

• Lani Martinez
    Review voor SediaXL

Smells levering en duidelijke info

• Marion
    Review voor SediaXL

Ik had de twee bestelde tafellampjes vlot in huis en ook nog voor een aantrekkelijke aanbiedingsprijs!
    De lampjes werken prima en zijn van een degelijke kwaliteit. Ik ben er blij mee!

• Dekzwabber
    Review voor SediaXL

Inmiddels contact via email en de fout ligt waarschijnlijk bij post.nl
    Krijg waarschijnlijk nieuwe levering opgestuurd
    Wacht het nog even af

Inmiddels na ruim èèn week de hondenmand binnen regelrecht van de bekende Chinese webwinkels.. verpakking zit vol met Chinese teksten
    Zogenaamd omgeleid via Schiedam daar plakken ze een post nl label

Lijkt op dropshipping
    En is ook dropshipping

Hondenmand is niet veel bijzonders lijkt totaal niet op de foto
    Voor dat geld voel ik me zwaar bestolen

Dus mensen...Let op wat je hier koopt meeste staat ook op de Chinese sites,voor veel goedkoper

Antwoord van SediaXL

Beste Douwe,

Bedankt voor uw review.

Volgens de trackinginformatie is het pakket gisteren bezorgd op uw adres door PostNL. Wellicht is het bij de buren afgeleverd of heeft u het pakket nog niet gezien? Wij hebben de link en tracking met u gedeeld per email.

Daarnaast hebben wij uw review ontvangen. Wij vinden het jammer dat we daarin geen kans kregen om binnen 24 uur op uw bericht te reageren. Zoals vermeld op onze website reageren wij altijd binnen 24 uur tot max 48 uur — in dit geval zelfs binnen 18 uur.

Veel plezier met de hondenmand!

Team SediaXL

• graafgg
    Review voor SediaXL

5 buitenlampen besteld, 2 gingen snel kapot omdat er tijdens een regenbui vocht in kwam. Kreeg na een mailwisseling over de defecte lampen zeer snel 2 nieuwe lampen toegestuurd. Alles werkt nu prima. Bovendien zeer goede prijs, kwaliteit verhouding.