Sgoolfotografie.nl

Sgoolfotografie.nl

Op het eerste gezicht lijkt Sgoolfotografie.nl een schoolfoto-organisatie als alle andere:
- Mooie schoolfoto’s, snel geleverd
- Alle bestellingen rechtstreeks via internet; daar heb je als team geen omkijken naar
- Geen kosten voor school
- Snelle helpdesk waar je ouders met vragen naar kunt verwijzen
- Gratis afdrukken en digitale bestanden voor school en teamleden
- Alle foto’s blijven voor ouders beschikbaar; ook als een school het jaar erop voor een andere fotograaf kiest.
Tot zover is ons product gelijk aan dat van elke moderne schoolfotograaf.

Toch is Sgoolfotografie.nl niet zómaar een schoolfoto-organisatie. In tegenstelling tot andere organisaties, heeft alleen een Sgoolfotograaf volledige artistieke vrijheid. De leden van het Sgoolfotografie-team zijn namelijk zelfstandig werkende fotografen. Zij bepalen zelf, in overleg met jullie, hoe de kinderen van jullie school worden geportretteerd.

Een Sgoolfotograaf is dus zelf verantwoordelijk voor het nakomen van de gemaakte afspraken en het maken en perfect nabewerken van mooie portretten en groepsfoto's. Die eigen verantwoordelijkheid zorgt voor een grote betrokkenheid bij de fotografie, de contacten met de medewerkers van school en de omgang met kinderen. Elke foto die gemaakt wordt, is namelijk een 'visitekaartje' van de fotograaf zelf.

Een Sgoolfotograaf is niet eerder onderdeel van het netwerk, nadat zij bewezen heeft servicegericht en kindvriendelijk te zijn en qua fotografie en nabewerking, werkt volgens de kwaliteitsnorm van Sgoolfotografie.nl. Een Sgoolfotograaf is dan ook écht de beste keuze.
8,0
Filter 7915 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 7789 met beschrijving

• fabienne tulleken

prima

• Marilou

Mooie foto's

• Hoe beoordeel je Sgoolfotografie.nl?

• Ilse
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

Super foto’s! Snel geleverd.

• Ilonka
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

Hele mooie en spontane foto's!

• Frederike
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

De foto was flets, onscherp en er was een gekke hoek met zon te zien op de foto.

• Laila

Prach

• Maaike van Doorn
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

Prachtige foto's! Het is ontroerend om te zien dat jullie mijn dochter écht hebben gezien en ze op de foto staat, precies zoals ze is!

• Harma IJmker

Goed geholpen!

• Ouarda

Mooie foto kwaliteit

• N.P. Dekker

• Nathaly
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

• Marieke
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

Ook dit jaar hebben we weer gewelidige school foto's!

• René

Zeer snelle bezorging.

• Sabrina Dombree
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

Gemakkelijk om te bestellen. Foto's zien er mooi uit...afwachten op resultaat...

• Elena
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

De kwaliteit van de foto’s vindt ik erg slecht. Het lijkt net of mijn zoon groene oogschaduw op heeft. Dit zal komen doordat hij een bril op heeft, maar een beetje fotograaf kan dit toch vermijden lijkt mij.

• Hasan.okdemir

Sneel en mooj kwalitejt

• Henrike
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

Foto's waren niet stevig genoeg verpakt en daarom geknikt aangekomen. Klantenservice was wel heel vriendelijk en ze gaan nieuwe foto's opsturen zonder kosten.

• G. Kooijman
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

Vlotte nette levering, prachtige foto 's voor een zeer goede prijs....

• Lianne

Mooie foto's, leuke pakketprijzen

• Rianne
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

Vind het jammer dat er niet goed naar de kleding word gekeken qua of het niet opgestroopt is, onze dochter had haar shirt helemaal opgestroopt en dit ziet er heel raar uit op de foto wat wij zeer jammer vinden