Sgoolfotografie.nl

Sgoolfotografie.nl

Op het eerste gezicht lijkt Sgoolfotografie.nl een schoolfoto-organisatie als alle andere:
- Mooie schoolfoto’s, snel geleverd
- Alle bestellingen rechtstreeks via internet; daar heb je als team geen omkijken naar
- Geen kosten voor school
- Snelle helpdesk waar je ouders met vragen naar kunt verwijzen
- Gratis afdrukken en digitale bestanden voor school en teamleden
- Alle foto’s blijven voor ouders beschikbaar; ook als een school het jaar erop voor een andere fotograaf kiest.
Tot zover is ons product gelijk aan dat van elke moderne schoolfotograaf.

Toch is Sgoolfotografie.nl niet zómaar een schoolfoto-organisatie. In tegenstelling tot andere organisaties, heeft alleen een Sgoolfotograaf volledige artistieke vrijheid. De leden van het Sgoolfotografie-team zijn namelijk zelfstandig werkende fotografen. Zij bepalen zelf, in overleg met jullie, hoe de kinderen van jullie school worden geportretteerd.

Een Sgoolfotograaf is dus zelf verantwoordelijk voor het nakomen van de gemaakte afspraken en het maken en perfect nabewerken van mooie portretten en groepsfoto's. Die eigen verantwoordelijkheid zorgt voor een grote betrokkenheid bij de fotografie, de contacten met de medewerkers van school en de omgang met kinderen. Elke foto die gemaakt wordt, is namelijk een 'visitekaartje' van de fotograaf zelf.

Een Sgoolfotograaf is niet eerder onderdeel van het netwerk, nadat zij bewezen heeft servicegericht en kindvriendelijk te zijn en qua fotografie en nabewerking, werkt volgens de kwaliteitsnorm van Sgoolfotografie.nl. Een Sgoolfotograaf is dan ook écht de beste keuze.
8,0
Filter 10393 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 10267 met beschrijving

• Rowan
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

Ik had een vraag en werd telefonisch direct en vriendelijk geholpen.

• Very good quality and really nice pictures
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

Very good price and good quality services

• Hoe beoordeel je Sgoolfotografie.nl?

• Sanne
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

De optie om voor mat finish te kiezen volgt pas onder de betaal knop wat resulteerde in dat ik de optie pas te laat had en voor bijna €70 glanzende foto's heb terwijl ik liever mat had gehad.

Ook vind ik dat er meer gecombineerde pakketten mogelijk zouden moeten zijn zoals bijvoorbeeld: 1 broer zus foto, 1 foto kind 1 en 1 foto kind 2.

Het zou makkelijker zijn als je in 1 pagina kan aanvinken welke foto's (kind 1 , kind 1, broer/zus) je wilt en dat er dan automatisch gekeken wordt naar de best mogelijke deal.

• D
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

Prachtig foto’s!! Snelle levering en wat fijn dat het gratis via school verzonden kon worden. Dit heeft enorm geholpen bij het bestellen

• R
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

Helaas vingerafdrukken op de foto’s aanwezig nadat we ze uit de envelop haalde. Deze zitten in de inkt van de foto dus ook niet schoon te maken. En voor zulke bedragen stelt mij dat erg teleur. Volgende keer toch maar digitaal. Er is ook niks mis met een normale schoolfoto zonder te laten zien dat mijn kind spierballen heeft

Antwoord van Sgoolfotografie.nl

Hallo Rayviana, bedankt voor je recensie. Wat jammer dat er op de foto's een vingerafdruk zit. Dat hoort natuurlijk niet! Bij de uitnodiging om een recensie achter te laten, vragen we je vooral contact op te nemen als je order niet goed is afgeleverd. Die uitnodiging staat nog steeds! Neem gerust contact op met onze servicedesk en laat mijn collega's weten dat er vingerafdrukken op de afdrukken zitten. Zij zorgen er voor dat dit goed gaat komen! Groeten, Team Sgoolfotografie

• Suzanne
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

Mooie schoolfoto's. Je ziet dat er echt tijd voor genomen is.

• nadia

goed was heel makkelijk

• Anneke
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

Snelle levering, ik zou 5 sterren geven als ik 1 of 2 extra opties zou hebben om te kiezen per kind.

• Kenny
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

Misschien wat prijzig, maar daar krijg je wel kwalitatief hele goede foto's voor terug. Erg blij met de prachtige foto's van onze kinderen.

• Linda
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

Leuke foto's en snel in huis

• Malissa
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

Mooie foto's altijd, maar eerlijk gezegd vind ik de prijzen niet normaal. Zijn extreem hoog.

Antwoord van Sgoolfotografie.nl

Hallo Malissa, bedankt voor je recensie. Fijn om te horen dat je de foto's mooi vindt! Dat is waar we het om doen! Wel jammer dat je de indruk hebt dat Sgoolfotografie.nl duurder is dan andere schoolfotografen. Ik zie dat je de digitale serie hebt gekocht. Voor de hele serie digitaal rekenen we een vaste prijs. Met de digitale bestanden bepaal je zelf hoeveel afdrukken je er van kun maken, dus wij vinden dat die prijs ietsje hoger mag zijn dan die van een afdruk. Had je gezien dat je voor €11,- ook een combinatievel kunt kopen, met daarop een afdruk op 13/19,5, een afdruk op 10/15 én 8 pasfoto's? En tijdens de actieperiode krijg je ook nog de groepsfoto op formaat 13/19,5 kado. Zo kunnen we de totale ordergrootte beperkt houden tot €11,-, wat een heel normaal bedrag is. Mocht je hier meer vragen over hebben, neem gerust contact op met onze servicedesk! We leggen graag uit waar de prijzen op zijn gebaseerd. Groeten! Team Sgoolfotografie

• Jammer
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

Mijn zoon was de enige die niet in de camera keek op de groepsfoto. De individuele foto’s zouden wat mij betreft ook iets ‘normaler’ mogen, met gewoon een lachend gezicht zonder armen over elkaar. Maar dat is een persoonlijke smaak misschien. De foto’s waren er wel heel snel

Antwoord van Sgoolfotografie.nl

Hi madeleine, bedankt voor je recensie. Wat jammer dat je niet zo tevreden bent! We nemen je recensie mee in de evaluatie, zodat het hopelijk een volgende keer wat meer naar je zin is! Groeten, Team Sgoolfotografie

• Debbie Holland

Mooie foto’s

• Leuke foto's, met meerdere kinderen prijzige schoolfoto
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

De kosten van de foto's voor een schoolfoto vind ik hoog. 2 kinderen ben je 100 euro kwijt als je het downloadpakket wilt nemen. Dit is met korting. Dan zou ik als ouder, voor meer geld, een shoot inplannen met een omgeving waar ik daarwerkelijk ook iets met de foto's ga doen.

• Michelle

• Esther

Altijd weer mooie foto's

• Marjolijn
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

Onze school heeft al jaren een contract met sgoolfotografie. Mooie foto’s, maar echt heel prijzig. Pakketten zijn niet altijd even logisch. En als je zelf iets samenstelt buiten een pakket, betaal je de hoofdprijs. Een korting bij het bestellen van meerdere foto’s/formaten zou al fijn zijn. Nu moet je voor een korting hun eigen pakketten afnemen en dan kom je toch vaak met foto’s uit waar je eigenlijk niet om gevraagd hebt.

Antwoord van Sgoolfotografie.nl

Hallo Marjolijn, bedankt voor je recensie. Super fijn om te horen dat je de foto's zo mooi vindt. Had je gezien dat je, als je meerdere foto's van een kind, in hetzelfde formaat bestelt, er gelijk korting wordt doorberekend? Wellicht geeft een kleine toelichting over de totstandkoming van de prijs, je een beeld waar de prijs op is gebaseerd. De prijs van schoolfoto’s is namelijk meer dan de kosten van een vel fotopapier. In elke foto zit een grote hoeveelheid aandacht, vakmanschap en zorg die een fotograaf in het werk stopt. Deze investeert voortdurend in opleidingen en workshops, en werkt met professionele apparatuur die nodig is om mooie, blijvende herinneringen te kunnen maken. De fotodag is samen met de school zorgvuldig afgestemd en aan de hand daarvan is een duidelijke planning opgesteld. Daarna zijn de foto's met liefde en toewijding gemaakt, geselecteerd, veilig opgeslagen en nabewerkt. Vervolgens is alles klaar­gemaakt en in het bestelsysteem geplaatst. Ook zaken zoals verzekeringen, vervoer en materiaal horen bij de bedrijfsvoering van een fotograaf. Veel klanten realiseren zich niet, dat tot het moment dat de foto’s online staan, een fotograaf nog geen omzet uit dit werk heeft ontvangen; alles wat tot dan toe is gedaan, is een investering in een mooi eindresultaat. Omdat je als ouder graag zelf wil kunnen kiezen welke foto’s je wil bestellen, maakt de fotograaf voor elk gezin een persoonlijke inlogkaart, die wordt afgedrukt en naar school verzonden. Het systeem waarin de foto’s worden aangeboden vraagt voortdurende hosting, onderhoud en doorontwikkeling, zodat het voor jou als ouder prettig en veilig werkt. Wordt een bestelling geplaatst, dan gaat een professioneel fotolab aan de slag. Uiteraard is het papier op zich niet de kosten, maar maken de mensen, de expertise, de apparatuur en de energie die nodig zijn om hoogwaardige afdrukken te maken, het grootste deel van de kosten uit. Ook het zorgvuldige verpakken, de materialen daarvoor en de verzending horen daarbij. En als iemand een vraag heeft of een beoordeling achterlaat, dan staat er altijd iemand klaar om mee te denken en te helpen. Ook daar is weer software én tijd nodig. En uiteindelijk moeten over alle inkomsten de gebruikelijke belastingen worden betaald, zoals BTW en IB. Ik hoop hiermee een klein beetje te hebben toegelicht waar de prijs van een afdruk vandaan komt. Mocht je er toch nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Team Sgoolfotografie.

• Suraya
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

De fotos zijn er erg klein en niet duidelijk. Geen goeie pasfoto’s om te gebruiken. Ook de achtergrond niet neutraal en vloek bij de kleding.

Antwoord van Sgoolfotografie.nl

Hallo Suraya, bedankt voor je recensie. Wat jammer dat je niet zo tevreden bent. Ik je recensie geef je aan dat je de foto's klein vindt. In je bestelling zie ik dat je hebt gekozen voor pasfoto's, een afdruk op 3x4,5cm. Dat formaat is inderdaad niet zo geschikt om te gebruiken voor een foto waarop je kind helemaal staat. Dit formaat is meer geschikt voor bijvoorbeeld een portretfoto. Voor wat betreft de kleur van de achtergrond: deze gaat meestal in overleg met school en zou via de nieuwsbrief of posters op de deur van school, vooraf aan je gecommuniceerd moeten zijn. Ik hoop dat je wél tevreden bent over de foto's! Mocht je verder nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met mijn collega's van de servicedesk. Groetjes, Team Sgoolfotografie

• Margreet Mooijman
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

De foto's zijn van goede kwaliteit! Leuke originele opnames!

• Zooo duur
    Geverifieerde klant van Sgoolfotografie.nl

Ik blijf het echt belachelijk duur vinden. Elke ouder,opa en oma etc wilt wel een foto van zijn kind. Maar zoveel ouders kunnen het niet betalen.. en dan vind ik de houdingen van de kids vaak erg onnatuurlijk. En bij de duo foto's is een kind scherp en de ander niet. En dan ben je 40 euro kwijt voor 5! Uitgeprinte! Foto's.. teleurgesteld again

Antwoord van Sgoolfotografie.nl

Hallo, C. Bedankt voor je recensie. Wat jammer dat je de foto's zo duur vindt. In je bestelling zie ik dat je drie keer voor een voordeelvel hebt gekozen. Zo'n vel is inderdaad wat duurder, maar daarmee ontvang je wel de gekozen foto op 13/19,5, 10/15 én 8 keer als pasfoto. Verder heb ik de foto's van de duo's bekeken, maar op mijn scherm zijn die volledig scherp. Omdat je zo teleurgesteld bent, neem ik je recensie mee in onze interne evaluatie. Hopelijk ben je een volgende keer tevreden over de fotografie! Groetjes, Team Sgoolfotografie