ShrimpMania
ShrimpMania staat voor een eerlijk advies, goede service, kwaliteit en een uitgebreid assortiment.

We zijn vakbekwame mensen met het diploma visbekwaamheid en zullen u daarom ook professioneel advies geven.

Wij bieden onze klanten service, kwaliteit en vooral betrouwbaarheid. Als u bij ons klant bent, staan onze medewerkers voor u klaar in het geval van problemen. U kunt rekenen op een goede ondersteuning bij al uw vragen of problemen.

ShrimpMania is er voor mensen die geïnteresseerd zijn in siergarnalen, dwergkreeftjes en vissen.
Wij maken graag mensen enthousiast om de wereld van de garnalen te ontdekken. Garnaaltjes zijn vreselijk actief, grappig en rustgevend. En niet te vergeten, de opruimers in het aquarium!
aquaria vis dierenbenodigdheden
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.