Ik ben heeeel tevreden met mijn pakje van shungietshop. Heel goed verpakt en een goede nazorg, super.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2025
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- katrien Dejonghe
- Jan Peter
Bij toeval op de winkel en shungiet gestuit. De mij onbekende steen, waarvan ik diverse mooie stukken om te onderzoeken, heb mogen kopen, hebben een ongekende energie. De Bol heeft zelfs een (bewegende) Aura. Straalt blauw licht uit. Heel bijzonder
Hoe zou je Shungietshop beoordelen?
- Koen Van Damme
Tot vorige week had ik nog geen weet van shungiet. Op zoek naar bescherming tegen electromagnetische straling kwam ik in de Shungietshop terecht. Ik deed een bestelling en die stak twee dagen later al in de bus (in België), met een mooie attentie erbij. Benieuwd naar de werking maar alvast heel tevreden over de service.
- John Sier - ZenTime
Vandaag weer in de fijne winkel van Marianne geweest, en weer mooie shungiet piramide, tegels, en steen gekocht. Laat de energie zijn werking maar doen.
- rinado alibux
Snelle levering , Zeer mooie producten en vriendelijke klanten service. Mooie grote Piramide van 20 x 20 gekocht en nog een paar andere artikelen , ben er zeer tevreden mee en voelt de werking van de shungiet heel goed .
- Max
Mooie producten en snelle levering