Signdeco
Signdeco is onderdeel van Signcraft. Sinds 2012 met veel plezier druk met het produceren en monteren van reclame én signproducten voor bedrijven (b2b). Van kleine stickers tot grote naadloze wandvisuals en van een naambordje tot lichtreclame. Allemaal met oog voor detail en hart voor het milieu.

25 jaar geleden begonnen in de “Sign” en sinds jaar en dag maken we bij een geboorte, huwelijk, overlijden of verjaardag voor familie en vrienden de leukste cadeautjes en mooiste creaties. Van een kinderkoffertje tot een heel groot spandoek. En als wij zeggen: “die heb ik thuis zelf ook.”, dan is dat ook echt zo. Een waanzinnig uitzicht in de tuin, een wijnglas op de koelkast, Texelse vuurtoren op de muur of zelfs het strand op de vloer. You name it, we make it!

Met Signdeco zetten we onze creativiteit, ervaring en machinepark ook in voor particulieren (b2c). Met dezelfde technieken en liefde voor het sign vak. Nu kan iedereen signproducten bestellen, voor thuis, of waar je maar wil. Make it yours, met Signdeco!
De zekerheden van https://www.signdeco.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Een verantwoorde maatschappij.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Zorgzaam en sociaal ondernemen zijn speerpunten binnen onze missie en bedrijfsvoering. Als start-up hebben we bewuste keuzes gemaakt die naast het streven naar winst (profit) ook rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu (planet) en dat wij oog hebben voor menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf (people).

Bij Signdeco wordt duurzaam op bestelling geproduceerd, zo voorkomen we retourstromen en ongebruikte, hoge voorraden. Onze aanpak is ‘circulair’, zonder kwaliteitsverlies!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.