Sincfala
Volkan Sert
Geweldige ervaring! De Rincón de la Subbética 250 ml olijfolie is van topkwaliteit – vol smaak en prachtig verpakt. Het servies maakt het helemaal af: stijlvol, stevig en ideaal om mooi te serveren. Zeer tevreden!
Antwoord van SincfalaBeste Volkan, hartelijk bedankt voor je mooie woorden en de 5-sterren review! Fantastisch om te horen dat je zo geniet van de Rincón de la Subbética en dat de verpakking je ook aanspreekt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen op onze webshop!
Els
Snel geleverd, lagere prijs t.a.v. andere leveranciers en heel goed verpakt. Heerlijke olijfolie.
Antwoord van SincfalaBeste Els, hartelijk dank voor je mooie review en je waardering voor onze service en olijfolie. Fijn om te horen dat de levering, prijs en verpakking naar wens zijn. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop!
Hoe beoordeel je Sincfala?
Selin
Ik heb deze Sherry Azijn geprobeerd en ben echt verrast door de kwaliteit. De smaak is heerlijk vol en perfect in balans niet te zuur, maar juist zacht en aromatisch. Ik heb hem al gebruikt in een salade en zelfs een beetje over gegrilde groenten, en het geeft meteen een luxe, mediterraanse touch.Absoluut een aanrader voor wie van pure en hoogwaardige producten houdt!
Antwoord van SincfalaDank je wel Selin voor je prachtige review! We zijn blij dat je zo genoten hebt van de Sherry Azijn en dat je de kwaliteit waardeert. Het doet ons veel plezier om te horen dat je het ook in salades en gerechten gebruikt. Altijd welkom om onze andere producten te ontdekken!
Luda
Snele levering,heel lekker van smaak.Ik denk dat ik een goede keuze hebt gemaakt
Antwoord van SincfalaDank je wel Luda voor je fijne woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de smaak. Het geeft ons veel motivatie om door te gaan. Geniet ervan en hopelijk tot snel weer bij ons!
Michael Gubbels
Super olijfolie en super service. Levering ging niet helemaal soepel met PostNL, maar spoedig en netjes opgelost door Sincfala. Zeker een aanrader. Erg blij met de uitstekende service en heerlijke olijfolie.
Antwoord van SincfalaBedankt Michael, super dat je zo tevreden bent!
Frank van der Vegt
Goede service en correcte snelle afhandeling.
Antwoord van SincfalaBedankt voor uw positieve feedback, Frank!
We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en de snelle afhandeling. Graag tot een volgende keer! -
Rustam Sangar
Ik heb 5 liter olijfolie besteld via Olijfoliebestellen.com en ik ben er ontzettend tevreden over. De olie is puur, rijk van smaak en perfect voor dagelijks gebruik én speciale gerechten.
Je merkt dat dit geen massaproduct is – de kwaliteit is echt uitzonderlijk. Wat ik ook waardeer is de duidelijke communicatie en snelle levering.
Olijfoliebestellen.com is wat mij betreft een aanrader voor iedereen die op zoek is naar echte, eerlijke olijfolie van hoge kwaliteit.Antwoord van SincfalaBeste Rustam,
Dank je wel voor je mooie woorden en je vertrouwen. We zijn blij dat je tevreden bent met onze olijfolie en service. Je bent altijd welkom bij Olijfoliebestellen.com!
– Tamerlan -
R.Huseynov
Dienstverlening van het bedrijf en kwaliteit van de producten zjjn heel goed. Bedankt voor alles. Dit bedrijf is zeker een aanrader! Mvg, Ramin
Antwoord van SincfalaBeste R.Huseynov,
Hartelijk dank voor je mooie review. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en producten. Je waardering betekent veel voor ons!
– Tamerlan
La belle Sluis
Ik ben heel blij met deze winkel! De olijfolie is van superieure kwaliteit – vol van smaak en echt 100% natuurlijk. Je proeft het verschil meteen. Ook de azijnen zijn bijzonder: zoals de zoete kweeperenazijn en de sherryazijn – ideaal voor salades of als cadeau.
Alles is mooi verpakt en wordt snel geleverd. De mensen achter deze winkel zijn vriendelijk en eerlijk. Ze weten echt waar ze het over hebben.
Een aanrader voor iedereen die van echte smaak houdt!Antwoord van SincfalaBeste La belle Sluis,
– Tamerlan -
Raida Soeltanova
Wat een mooie, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website! Ik ben erg blij met het brede aanbod aan premium biologische olijfolies – echt producten van topkwaliteit. De prijzen zijn scherp voor deze kwaliteit, en het is fijn dat de verzending gewoon gratis is. Alles voelt transparant en betrouwbaar aan. Ik kijk uit naar mijn bestelling en zal zeker vaker bestellen via olijfoliebestellen.com!
Antwoord van SincfalaBeste Raida Soeltanova,
– Tamerlan