Skloglass.nl

Skloglass.nl

Tsjechisch kristal is al jaar en dag bekend over de hele wereld. Het bewerken van kristalglas wordt al tientallen jaren gedaan binnen mijn familie, waarbij klanten over de hele wereld worden bediend. Deze traditie zet ik voort in Nederland en laat ik mensen graag kennis maken met prachtig, handgemaakte en gedecoreerde kristalglas. In mijn webshop vind je een diversiteit aan glaswerk van kristal. Van whiskyglazen en whiskysets tot aan vazen en verschillende soorten servies. Ook bied ik diverse drinkglazen aan, zoals wijnglazen en champagneglazen. Als je op zoek bent naar een origineel en exclusief cadeau, voor elke gelegenheid, neem dan snel een kijkje in de webshop of neem contact met mij op en ik help je graag verder met je keuze.
De zekerheden van https://www.skloglass.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.