Skrub
Skrub met een K. Hier maken we schoonmaken veel leuker 🥳
De zekerheden van https://skrub.nl

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In augustus 2022 is Skrub opgericht. Tenminste, de eerste bestelling kwam in augustus 2022 binnen. Het proces van oprichten duurt namelijk altijd wel even.

De website stond online en de eerste orders gingen er uit 🎉

Nu, enkele jaren later, wordt Skrub steeds groter. Dagelijks zorgen wij voor toffe content op Instagram en Tiktok. Samen met duizenden andere Skrub-maten maken wij echt een veschil 🚀


Bekijk Manifest