Sky's Dierenspeciaalzaak

Sky's Dierenspeciaalzaak

Sky's Dierenspeciaalzaak is de dierenwinkel in IJmuiden voor al u benodigdheden voor hond, kat, vogel, knaagdier en konijnen met een online webshop.
Wij verkopen alleen producten waar wij 100% achter staan. Het doel van de winkel is dat mensen terecht kunnen met hun vragen en altijd voor advies binnen kunnen lopen of kunnen bellen/mailen. Door onze kennis uit diverse opleidingen en continue bijscholing proberen wij u zo goed mogelijk te helpen en te adviseren.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Lisette Reker en ik ben de eigenaresse van Sky's Dierenspeciaalzaak welke geopend is op 15 december 2018. Na mijn studie dierenartsassistente paraveterinair ben ik de vervolgopleiding laboratorium onderzoek gaan doen. Het doel van de winkel is dat mensen terecht kunnen met hun vragen en altijd voor advies binnen kunnen lopen. In november 2018 heb ik een 2-daagse cursus voedingsdeskundige gevolgd. Hier opvolgend ben ik gestart met een opleiding voor voedingsdeskundige. Door de kennis die ik heb uit mijn vooropleiding en continue bijscholing kan ik een hoop mensen helpen, oftewel geen dierenwinkel maar een dierenspeciaalzaak.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.