Skystep
www.skystep.nl een van Nederlands grootste webshops voor steunzolen en inlegzolen, braces, pantoffels, schoenonderhoud & voetverzorging
steunzolen braces voetverzorging
De zekerheden van https://www.skystep.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Skystep is ontstaan uit een passie voor het oplossen van lichaamsklachten die worden veroorzaakt door onze voeten. Onze voeten zijn de fundering van ons lichaam, zonder een goede en stabiele basis raakt ons lichaam uit balans met alle gevolgen van dien. Wij geloven dat ieder persoon het recht heeft om optimaal te kunnen bewegen. Dit realiseren wij door goede, betaalbare producten aan te bieden die zorgen voor optimale resultaten bij voetproblemen en lichaamsklachten.

Pijn door voet- of lichaamsklachten? Wacht niet langer.
Zet dé stap naar comfortabel bewegen. Bewegen zonder pijn en zonder klachten.

Start vandaag nog!

https://skystep.nl/


Bekijk Manifest