Skystep
Willie van Gellecum
Goede service, snelle levering
Jorien van Lith
Heb na een telefonische klacht (over de maat vangeen reactie gehad
Hoe beoordeel je Skystep?
Peter N
Snelle levering, perfecte maat!
W.J. Guillaume
Goed produkt.
Marianne de Ruiter
alles was voldoende
Mieke
Overzichtelijke website, snelle levering.
E Nieuwenhuijse
Prima producten, prima levering, prima communicatie. Kortom erg tevreden.
Estelle
Snelle service. Inlegzolen zijn van goede kwaliteit. Zitten goed in mijn wandelschoenen.
Gideon
Product werkt niet. Zonde van het geld
Elly Van valderen
Levering ging prima alleen de koeriers dienst is een ander verhaal dus ik ga dus opletten welk bedrijf dat doet want je pakket gewoon in de regen neerzetten is in mijn ogen gewoon slecht
E Steinhauer
Geweldige service.
Marijke Stevens
Mooie producten en snelle levering
Wilma
Fijne goed steun gevende brace, vergemakkelijkt absoluut mijn mobiliteit
Brace valt ruim, zeker belangrijk om te weten bij bestellen.
Telefonisch contact kort na bestelling ging wat rommelig dus in eerste instantie was ik even bang dat ik mezelf in de vingers had gesneden aangezien de aanschaf prijzig is. Maar niets was minder waar. Deze brace is niet te vergelijken met de gelijksoortige braceaanbiedingen op internet. Het is het geld zeker waard Ben erg blij met mijn aankoop -
Mirian Gerritsen-Luijkx
Duidelijke website - makkelijk en duidelijk bestelsysteem en zeer snelle levering
Simon Meijer
Perfect
KM
Vlot verstuurd. Prima service.
Familie Giesberger
Goede schoensmeer
Gerda (dus plaatsing zonder achternaam)
De bezorging was zoals beschreven was: dezelfde dag nog verzending. Ik had het de volgende dag al in huis. Dus een snelle bezorging.
Ook fijn dat het pakketje in de brievenbus kon omdat ik niet thuis was. Een tip: misschien bij elke bestelling even vermelden aan de klant of de totale bestelling in de brievenbus past. Het product zelf was ook volgens mijn verwachting: goed. -
Dave Davies
Efficiënt
Willem Joosten
Keurig afgeleverd en binnen no time