Smartlife Domotica

Smartlife Domotica

Uw specialist in home automation.
smarthome beveiliging klimaatbeheersing

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

SmartLife Domotica is de ultieme webshop voor al uw domotica-behoeften. Wij bieden een uitgebreid assortiment van slimme producten voor thuis, waarmee u uw huis kunt automatiseren en verbinden. Onze producten helpen u om uw huis comfortabeler, efficiënter en veiliger te maken.

Bij SmartLife Domotica kunt u gemakkelijk en veilig online bestellen, met een snelle verzending en een uitstekende klantenservice. Wij bieden ook regelmatig leuke aanbiedingen en kortingen, zodat u nog voordeliger uw huis kunt automatiseren. Kijk vandaag nog op onze webshop en ontdek hoe u uw huis kunt verbeteren met onze slimme domotica-oplossingen.


Bekijk Manifest