Smartlife Domotica

Smartlife Domotica

Uw specialist in home automation.
smarthome beveiliging klimaatbeheersing
9,4
Filter 104 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 68 met beschrijving

• Rinaldo Musa
    Geverifieerde klant van Smartlife Domotica

Super levering en bij vragen via whatapp goed geadviseerd en geholpen

• Hans Kramps
    Geverifieerde klant van Smartlife Domotica

Snelle levering en duidelijke handleiding. ⁸

• Hoe beoordeel je Smartlife Domotica?

• Geevers
    Geverifieerde klant van Smartlife Domotica

Een prima temp en rv sensor. Ik heb me alleen verkeken op de specs. Deze sensor communiceerd via bluetooth met de telefoon, en die zet de data dan over naar de SmartLife app. Ik was op zoek naar een sensor die zelfstandig cia wifi direct communiseerd met SmartLife. Ik ga dus nog een andere sensor kopen. Site is prima, levertijd dik in orde 😄

• Al Duis von Damm
    Geverifieerde klant van Smartlife Domotica

Niet te koppelen op de KPN router , moet een specialist bij komen , wordt ook niet gezien door Bluetooth en geen Nederlandse handleiding, bij Temu voor € 12 minder en de 5G uitvoering

Antwoord van Smartlife Domotica

Goedendag, vervelend dat u een slechte ervaring heeft. Uiteraard is deze camera aan elk netwerk te koppelen waar we u natuurlijk bij kunnen helpen. We zijn bereikbaar op 06-30709629

Wij kiezen voor 2,4Ghz producten omdat het stabieler is en een groter bereik, let ook wel op als u een Temu artikel besteld dat het hoogst waarschijnlijk alleen met specifieke apps werkt die vol met reclame zitten. Onze producten werken op een reclame vrij open platform van Tuya of Smartlife.

• Aswin van Huizen
    Geverifieerde klant van Smartlife Domotica

Perfecte service. Telefonisch contact gehad omdat ik er zelf niet goed uit kwam, daarna samen eventjes gespard en het werkt super!

Antwoord van Smartlife Domotica

Fijn dat we de juiste ondersteuning konden bieden, we hopen u weer snel te mogen begroten in onze webshop!

• Eric

Keurig verzorgd. Goed product

Bedankt voor uw review!

• Ton
    Geverifieerde klant van Smartlife Domotica

Gevraagde info vooraf en later nog een vraag over de werking van het artikel werden supersnel en goed beantwoord.

• Okan Tekin
    Geverifieerde klant van Smartlife Domotica

Geen handleiding bij, geen informatie te vinden op het internet. Geprobeerd contact op te leggen en werd genegeerd na een bericht dat ze mij zo snel mogelijk zouden helpen.

Antwoord van Smartlife Domotica

Jammer dat we blijkbaar uw bericht gemist hadden... hopelijk mogen we het nog eens over doen.

• Bart D
    Geverifieerde klant van Smartlife Domotica

Snelle levering, fijn geholpen en goede producten. Bedrijf is een aanrader.

Antwoord van Smartlife Domotica

Bedankt voor uw mooie review!

• Tjeerd Hornstra

Goede prijs en levering.

Antwoord van Smartlife Domotica

Bedankt voor uw mooie review!

• Herman Vriezelaer
    Review voor Smartlife Domotica

Uitstekende service! Ik had hulp nodig bij de installatie van mijn nieuwe slimme thermostaat en werd snel en vriendelijk geholpen (dit zelfs op Zondag). Na de installatie was ik aan het opruimen en toen bleek dat alle informatie keurig in mijn moerstaal was meegeleverd, Dus achteraf had iik de installatie makkelijk zelf kunnen doen, zonder hulp. Echt topservice en zeker een aanrader!

Antwoord van Smartlife Domotica

Bedankt voor uw mooie review, hier doen we het voor!

• Karin van der Maaden
    Geverifieerde klant van Smartlife Domotica

Goede service, moest helaas retour maar ook dat proces verliep makkelijk en snel.

Antwoord van Smartlife Domotica

Bedankt voor uw review! Hopelijk volgende keer een beter resultaat ;-)

• Sabrine Van Houten
    Geverifieerde klant van Smartlife Domotica

Snelle levering en super uitgebreide hulp gekregen met installeren

Antwoord van Smartlife Domotica

Bedankt voor uw mooie review! We hopen dat we u nog eens mogen helpen bij een volgende aankoop.

• Ben de Meij

Snelle levering, duidelijke handleiding

Antwoord van Smartlife Domotica

Bedankt Ben, hier doen we het voor!

• Hans Nietvelt
    Geverifieerde klant van Smartlife Domotica

Was snel geleverd. En goed geholpen bij problemen

Antwoord van Smartlife Domotica

Graag gedaan Hans, hopelijk volgende keer 5 sterren!

• Lansac Lansac

Product ok
    Fabrikant niet te achterhalen
    Wellicht afkomstig uit de RPC

Dank u wel!

• Danny Jacobs
    Geverifieerde klant van Smartlife Domotica

Wat een service van die mensen, hier kunnen er heel veel nog een lesje aan nemen. Als leek is het soms niet zo eenvoudig om zaken in te stellen. Vandaag (20-01-2025) om 11u58 nog een mailtje gestuurd met een vraag, om 12u58 zat het antwoord al in de mailbox, super.

Antwoord van Smartlife Domotica

Wat een toffe review! hier zijn we enorm blij mee, en we waarderen het enorm dat u onze hulp zo op prijs stelt! Hopelijk tot snel ;-)

• JDO
    Review voor Smartlife Domotica

Vlot geleverd. In eerste instantie werkte het niet. Prima telefonische/ whatsapp begeleiding en met kleine ingreep werkt alles zonder problemen.

Antwoord van Smartlife Domotica

We helpen graag met de installatie, gelukkig was het een kleinigheidje. Veel plezier van uw aankoop.

• Laurens Broeze
    Geverifieerde klant van Smartlife Domotica

Super service, snel en duidelijk contact.

Antwoord van Smartlife Domotica

We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en hopelijk tot de volgende keer!

• J. Hanssen
    Review voor Smartlife Domotica

Perfecte telefonische afhandeling. Thermostaat moest worden aangesloten op cv door middel van rf-module. Hier liep ik vast en ben ik perfect geholpen.

Antwoord van Smartlife Domotica

Graag gedaan! En hopelijk mogen we u nog eens verwelkomen in onze shop.