Smartwatchbanden.nl

Smartwatchbanden.nl

Smartwatchbanden.nl is al 8 jaar een begrip in smartwatch bandjes en accessoires. Voor bandjes van alle merken zoals Apple, Samsung, Huawei, Garmin, Xiaomi en vele anderen ben je bij hen op het goede adres. ook hebben zij niet alleen smartwatchbandjes, maar ook accessoires zoals opladers, cases en screen protectors.

Wat kun je van hen verwachten?

✅ Alle bestellingen worden gratis bezorgd met Track & Trace, zodat je precies weet waar je aan toe bent en niet voor onverwachtse kosten komt te staan.

✅ Je bestelling wordt altijd door de brievenbus bezorgd, zodat je niet thuis hoeft te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen.

✅ Als je voor 22:00 uur 's avonds je bestelling plaatst, leveren zij de bestelling dezelfde werkdag nog af bij hun verzendpartner PostNL. Zij bezorgen deze doorgaans binnen 1 werkdag bij jou thuis.

✅ Niet tevreden over je bestelling? Dan kun je deze altijd retourneren binnen 100 dagen.

8,8
Filter 5075 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2674 met beschrijving

• Leo Stals
    Geverifieerde klant van Smartwatchbanden.nl

Levering was toch niet echt snel en er was een gebrek aan communicatie waar het product zich bevond!

• Fabrice MATHIEU

goede service

• Hoe beoordeel je Smartwatchbanden.nl?

• Edit Polgar

Mprijzen en

• Wendy Lataster
    Geverifieerde klant van Smartwatchbanden.nl

Mijn band was na een paar weken al kapot en verkleurd. Tweede bestelsmd, maar weer beschadigd en verkleurd na een paar weken. Eeg teleurstellend dus

• Miranda Jorissen
    Geverifieerde klant van Smartwatchbanden.nl

Mooie band, snelle levering, prijs goed

• John Fijten

Netjes op tijd geleverd

• Jorrit Parewijck

Scammers!

• Nathalie
    Geverifieerde klant van Smartwatchbanden.nl

Snel verstuurd, goede kwaliteit en het bandje past prima op mijn fitbit.

• Johnn Van Engelen
    Geverifieerde klant van Smartwatchbanden.nl

Ik heb nu een tweede bandje ontvangen omdat de eerste al niet goed bleef zitten hij schoot telkens los op mijn horloge maar het tweede bandje blijf maar aan een kant goed zitten andere kant blijf hij los schieten dus ik kan het bandje nog steeds niet gebruiken...

• Johanna Silvrants
    Geverifieerde klant van Smartwatchbanden.nl

Mooie prijs voor bandjes die er bijna net zo uit zien als het origineel. Snelle verzending isook super

• Will van Ratingen
    Geverifieerde klant van Smartwatchbanden.nl

Mooi bandje voor een goede prijs. Gebruik al jaren hun bandjes.

• Ineke Wieser-van Oort

Fantastische band

• Vranka
    Geverifieerde klant van Smartwatchbanden.nl

Mooie prijs en goede service.

• Anoniem

Mijn bestelling

• Rob Bruins
    Geverifieerde klant van Smartwatchbanden.nl

Mijn product past niet terwijl het wel bij het horloge staat aangegeven. Ik heb het al op 22-08 via post nl retour gestuurd. Bevestiging ontvangen. Tot op heden geen bericht dat de retour verwerkt is.

• Carel Dahmen
    Geverifieerde klant van Smartwatchbanden.nl

Goede kwaliteit, snelle levering, veilige sluiting

• Rutger Nienhuis
    Geverifieerde klant van Smartwatchbanden.nl

Meer, goede bandjes en snel geleverd!

• Kit
    Review voor Smartwatchbanden.nl

Het leek zo leuk: extra gekleurde bandjes voor mijn nieuwe Vivosmart 5. Ik had er één om tijdens een wandeling. Toen ik thuis kwam, had ik nog wel het bandje, maar mijn Vivosmart 5, á 140 euro, was verdwenen. Eruit gevallen, blijkbaar. De kwaliteit blijkt echt niet optimaal, helaas. Heb contact opgenomen, maar Smartwatchbanden.nl zegt niet verantwoordelijk te zijn voor dit soort zaken. Wel boden ze aan een nieuw bandje op te sturen...

• Don
    Review voor Smartwatchbanden.nl

Je koopt een bandje dit is troep vervolgens wil je het terugsturen betaal je 4,25 voor troep let hier op voordat je besteld

• Jaap Dunnebier

Gewoon goed