Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Smikkels heeft 13 4 ster reviews 13
Smikkels heeft 6 3 ster reviews 6
Smikkels heeft 2 2 ster reviews 2
Smikkels heeft 1 1 ster reviews 1

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Chayma Titouani

Kwaliteit van de producten is stevig en qua uiterlijk erg mooi. Service ook top, nadat ik een bestelling plaatste kreeg ik opeens een kortingscode, maar dat was dus te laat want ik had al besteld. Ik heb ze een mail gestuurd en toen hebben ze de korting teruggestort op mijn rekening, echt netjes opgelost!

2. Annemie Govaere

Perfect geleverd! Thanks!blijkbaar heel goede drinkbus voor peuters en kleuters!

3. Hoe zou je Smikkels beoordelen?

4. Koos Dirksen

Mooie producten, maar voor deze prijs zoude ze niet uit China hoeven komen

5. AG

Snel bezorgd, goed verpakt

6. Gloria U. N.

De producten zijn prachtig en van uitstekende, duurzame kwaliteit. Ook de klantenservice is top! Ik had per ongeluk een fout gemaakt in mijn bestelling en werd ontzettend vriendelijk en behulpzaam geholpen. Helaas was het door het logistieke proces niet meer mogelijk om de bestelling aan te passen, maar er werd meteen meegedacht over passende oplossingen. Ik kon kiezen tussen het retourneren van het product of een korting op het andere product. Uiteindelijk heb ik voor de korting gekozen, omdat een retourzending en een nieuwe verzending mij extra kosten zouden opleveren. Ik ben erg tevreden.

7. Danique

Heel blij met de drinkbekers! Leuke kleurtjes, goede kwaliteit en het drinken blijft lekker koud.