Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Snarenshop.nl heeft 906 4 ster reviews 906
Snarenshop.nl heeft 86 3 ster reviews 86
Snarenshop.nl heeft 16 2 ster reviews 16
Snarenshop.nl heeft 24 1 ster reviews 24

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Roeland

wederom snel en netjes geleverd, duidelijke website. de silk&steel snaren van Martin klinken goed, beter dan de Martin-Retro, die ik op m'n akoestische gitaar had. De jazz snaren voor mijn semi-hollowbody heb ik nog niet er op gezet.

2. Marga

Ik had fingerpicks besteld voor de clawhammer en het bleek de verkeerde maat. Een belletje en ik kreeg een alternatieve maat opgestuurd om te proberen. Daarna in overleg de verzendkosten gedeeld voor het retour en het toesturen van de juiste maat. Echt super nette service !

3. Hoe zou je Snarenshop.nl beoordelen?

4. Paco

Ben nog steeds zoekende maar dit zijn zeer fijne snaren. Ik speel erg veel, en maak veel heftige bend’s maar ze klinken goed en blijven ook goed gestemd.

5. Ben

Snelle levering, die goed te volgen is, overzichtelijke website, en kwaliteits produkten, vriendelijke mensen

6. Franki

Heel goede service

7. Litsa

Netjes en snel verzonden. Helaas zag het artikel er wel anders uit dan op de website. Ik kreeg een gitaar muurbeugel geleverd waar groot "Fender" in staat gegraveerd. Op de website is een blanco muurbeugel afgebeeld. Ach ja.. nu heb ik nóg meer reden om een Fender aan te schaffen😏