Keurige levering! Netjes geholpen met de installatie en een goede uitleg gekregen. Topservice!
Lid van WebwinkelKeur sinds 2023
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Jorne
- Laura
Super goede service, piano wordt persoonlijk thuisbezorgd. Erg aardige en betrouwbare man! Product is zoals beschreven op Marktplaats. Dankjewel !!
Hoe zou je Sneekersounds beoordelen?
- Lysanne
Na contact gezocht te hebben werden we heel snel geholpen en konden we vrijwel direct komen kijken naar de op dat moment beschikbare piano's. We hebben prettig en goed advies ontvangen om zo een piano aan te kunnen schaffen die past bij onze wensen. Ook de aflevering verliep vlot en de verkoper controleerde of de piano goed was geïnstalleerd. Al met al hadden wij een positieve ervaring.
- Jenny
Ik heb hier een mooie 2e hands digitale piano gekocht voor mijn dochters en mij om wat (opnieuw) kennis te maken met piano spelen. We zijn er enorm blij mee en super tevreden over de service die Ed levert, dat maak je niet vaak mee….zo vriendelijk, meedenken en tot in de puntjes goed afgeleverd. Hij sjouwde alles naar boven (sorry Ed, geen lift ;), zette de piano in elkaar en sloot ‘m aan. Ook als er later nog iets mee is (binnen een bepaalde periode) dan lost hij dat keurig op. Al met al een top ervaring….👍🏻
- Júlio C
Great experience. The piano was in excellent condition and I had a very friendly and fast delivery. Would definitely recommend to anyone!
- Fleur
Helemaal tevreden met de aankoop van de piano! De piano is prachtig en verkeert in goede staat en we kregen het voor een mooie, gulle prijs. Mijn vriend is er ontzettend blij mee! De verkoper was erg aardig, behulpzaam en gaf goed advies. Alles verliep prettig en zoals afgesproken. Zeker een aanrader! 😊