Sneekersounds
Wij kopen, reviseren en verkopen voornamelijk tweedehands digitale piano’s van kwaliteitsmerken zoals Yamaha, Roland en Kawai.
Alle instrumenten worden technisch nagekeken, schoongemaakt
Erno
Ook als je op Curacao woont, wil je piano kunnen spelen. Een digitale piano hoeft niet elke maand gestemd te worden, dus perfect. Behalve als hij stuk gaat na een jaar of 10. Geen service op het eiland. Sneekersounds was bereid op afstand een diagnose te maken en heeft inmiddels nieuwe onderdelen opgestuurd naar hier. Fantastische en zeer persoonlijke service. Internationale aanrader!
Marco
Dit is nog eens service zeg! Ik kocht een mooie gebruikte Yamaha piano en Ed kwam de piano de volgende dag direct afleveren! Persoonlijk en inclusief plaatsen en testen. Dat was een goede ervaring. Nu bleek dit weekend dat een paar toetsen niet werkten. Ik heb Er een bericht gestuurd en met dezelfde snelheid en toewijding kwam Ed vandaag om de piano om te ruilen tegen een ander exemplaar. Wat een service! Even voor de duidelijkheid: Van Sneek naar Nijmegen. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen.
Hoe beoordeel je Sneekersounds?
Marleen
Geweldig! Ed dacht heel goed mee over m’n wensen en belde me na een paar dagen al op dat hij de perfecte piano had gevonden voor me. En nog geen twee dagen later tilde hij de piano zelf m’n huis binnen! Ontzettend blij mee, echt een aanrader.
Antwoord van SneekersoundsBedankt voor je review! ik wens je veel muzikale tijd op je aanwinst :)
Arjen
Fijne service van Ed. Goede piano voor een goede prijs. Dankjewel Ed!
Sascha
Mooie prijs kwaliteit verhouding super goede service! Ed is super vriendelijk en meedenkend.
Sanne A
Geweldige prijs-kwaliteit verhouding met top service! Een hele mooie piano ontvangen en Ed is meteen naar Limburg komen rijden om 'm te leveren. Bij aankomst kwam ik met de verassing dat de piano twee trappen omhoog moest: geen probleem, Ed droeg 'm omhoog voor me. Echt nul twijfel: als je iets ziet wat hier bevalt, kopen. (Vanwege de oude leeftijd van de piano die ik kocht hoor je de toetsen een beetje tegen het vilt slaan, maar daar was de prijs dik in orde voor.)
Linde
Geweldige service. Helaas ging mijn eerste piano kapot, na zeer prettig overleg opnieuw super service en geweldig opgelost! Zeer tevreden! Aanrader!
Antwoord van SneekersoundsBedankt voor de mooie review! En vooral dat we er samen uitgekomen zijn! Ik ga er vanuit dat deze het wel blijft doen! maar mocht er toch wat zijn, dan weet je mij te bereiken. Fijne dag.
Ronald
We hadden een oude digitale piano in de garage staan die we in gebruik wilde gaan nemen. Via marktplaats met Ed in contact gekomen en de piano gebracht, diezelfde bleek dat repareren niet meer haalbaar was. Om ons toch aan een mooie piano te helpen kregen een hele mooie deal op een Yamaha, die werd nog gebracht ook. Topservice en iedereen blij hier thuis dat er weer een piano is.
Antwoord van SneekersoundsBedankt voor de review! Service heeft onze prioriteit! Wij wensen julie veel plezier van deze mooie deal.
Dina
‘s Morgens de piano besteld en al dezelfde dag door Ed bezorgd. Het is mooi dat de piano door hem zelf nagekeken en gereviseerd is. We zijn tevreden over zijn service en kennis.
Patricia
De verkoper wist mij veel over de piano te vertellen, is vriendelijk en bezorgd snel.
Nienke
Via Marktplaats terechtgekomen bij Sneekersounds. Heel blij mee! De communicatie was snel en duidelijk, de service vriendelijk en alles was netjes geregeld. De piano was precies zoals omschreven. Aanrader!
Antwoord van SneekersoundsBedankt voor deze review! ik wens je veel muziekaal plezier op de piano.
Rianne
Hele goede en snelle service. Ook als je onderhoud wilt voor je piano. Ed heeft mijn piano snel en goed weten te herstellen. Top! Kom zeker bij Ed terug!
Anneke
Ed via mijn pianoleraar gevonden op marktplaats. Hij reageerde erg snel op mijn berichten en toen ik langs kwam om te kijken, stond de digitale piano keurig speelklaar. Even getest en daarna meteen meegenomen. Zeer vriendelijk geholpen, snelle afhandeling, een zeer tevreden klant hier.
Antwoord van SneekersoundsWat fijn om te lezen, bedankt voor je mooie woorden! Heel veel plezier met de piano en je bent altijd welkom bij Sneekersounds.
Arend
Vandaag fantastisch geholpen door Ed van Sneekersound. Hij had binnen no-time door wat er stuk was aan mijn Roland RD 800 en heeft het gelijk gerepareerd terwijl ik wachtte. Super service, ook nog eens voor een hele nette, scherpe prijs. Aanrader!
Antwoord van SneekersoundsGeweldig om te horen dat je blij bent met de service! Ik vond het leuk om je RD-800 weer spelend te krijgen. Heel veel plezier ermee en je bent altijd welkom voor advies of service. Groet, Ed. Sneekersounds.
Eastbass
Geweldige digitale Korg piano. Hele goede service! Reageert snel en is heel betrouwbaar.
Gerwin
Na een zoektocht op internet uitgekomen bij Sneekersound en daar de juiste piano gevonden voor een goede prijs. Reactie en levering ging erg vlot waardoor we er snel konden genieten.
Antwoord van SneekersoundsBedankt voor uw review! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop.
Matthijs Nagel
Ik had een digitale piano besteld en helaas kwam deze beschadigd aan. Maar wat een geweldige service van Eduard. Hij reageerde direct, heeft de digitale piano vervangen, en als extra tegemoetkoming kreeg ik er een gratis pianostoel bij. Nu klinkt de piano prachtig en ben ik super tevreden. Eerlijke, vriendelijke en professionele service!
J. De Vries
Via Marktplaats een piano gevonden. Een bod gedaan waar snel op geantwoord werd. De piano zag er super netjes uit en alles werkte naar behoren. Vriendelijke en behulpzame man! Succes met alles!
Victor
Via MP bij SneekerSound terecht gekomen. Afspraak maken ging soepel nadat ik besloten had het keyboard, de Kurzweil P88, aan te schaffen. Binnen twee dagen vond de levering plaats. Levering aan huis van uit IJlst naar Zutphen. Vriendelijk, hulpvaardig en bedreven. Ik ben ook het een en ander over de opstart vh bedrijf te weten gekomen. Zonder de zakelijkheid uit het oog te verliezen zit Ed graag op de praatstoel en is geïnteresseerd in de koper. Kortom, zakelijkheid gaat goed samen met vriendelijkheid bij Ed.
Zeer tevreden klant.
Antwoord van SneekersoundsEn zo werkt het bij Sneekersounds! Bedankt voor deze review! veel plezier met je aanwinst.
Albert
Een digitale piano gekocht.
Voor mijn nichtje.
Alleen die woont in Waddinxveen.
Snelle reactie en dan...
De service. We beengen hem even.
Van uit Sneek.
Waar vind je dat nog? Geweldig!
Echt een dikke 10Antwoord van SneekersoundsBij Sneekersounds vind je dat nog :) Bedankt voor deze mooie review! ik hoop dat je nichtje er veel plezier van heeft!