Sneller klaar met Zchoon®

Sneller klaar met Zchoon®

Met de professionele reinigingsmiddelen van Zchoon® schiet het op!
In luttele seconden een glashelder resultaat. Residuvrij, voedselveilig en milieuvriendelijk.
Onmisbaar in elke keuken, hotel of zorginstelling.
Zchoon® Helemaal Helder!
textiel pvc vloeren autos
De zekerheden van https://zchoon.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Schoonmaken is een dagelijkse bezigheid. Voor de één een fijne klus en voor de ander een noodzakelijk kwaad. Schoonmaken is fijn wanneer het een mooi resultaat oplevert: Een blinkende badkamer, ramen zonder strepen en een schone vloer.

Wil je schoonmaken met duurzame middelen EN een perfect resultaat? Zchoon! is het nieuwe schoon. Frisse middelen die effectief zijn en niet belastend zijn voor het milieu.

Ik ben Patrick Klooster, de grondlegger van Zchoon! Door mijn jarenlange ervaring weet ik alles van op de juiste manier reinigen met milieubewuste middelen. Het juiste middel voor ieder schoonmaakprobleem, dat is waar ik u bij help.


Bekijk Manifest