Snoepdog
Marja Baas
Al jaren ben ik een tevreden klant bij Snoepdog. Dit keer ging mijn bestelling geplaatst op 26 okt helemaal fout. Uiteindelijk heeft Charlotte dit heel goed opgelost. Waardoor ik een tevreden klant blijf!
Sandra Tromp
wat een geweldige service.
Hoe beoordeel je Snoepdog?
Carine De Rudder
Altijd behulpzaam.. vriendelijk en correct
Ineke Lobeek-Schreurs
Geweldig veel keus.
Brenda van den Boogert
Super service en goede producten. Bo geniet er altijd van!
Angela
Ik bestel regelmatig bij Snoepdog en was altijd zeer tevreden. Het is mij helaas nu al twee keer overkomen dat ik zeer lang op de bestelling moest wachten. De afgelopen keer heb ik zelfs twee keer een mail gestuurd waarop geen enkele reactie kwam. Uiteindelijk de bestelling bijna twee weken later ontvangen. Heel jammer.
Grace
Mijn hond vindt de snacks erg lekker. Ze is echt fan van de konijnenoren en zalmhuid. En sinds kort ook van de kamelenoren. De snacks hebben we mooi verpakt ontvangen. Ze maken er echt een feestje van. Zelfs de naam van mijn hond stond op de doos. Erg leuk en heel attent.
Sanne van der Vorst
Fijn contact en snel geregeld!
Pumba en Bibi
Heerlijke snacks en goede service
Tanja Bijl
Leuk persoonlijk kaartje!!
Jacqueline
Variatie is goed, wel weinig voor veel geld. Bestel geen tweede keer meer.
Ebeline Van der Veer
Puppy box besteld en opgehaald. Mijn golden was er erg blij mee. Super service en mega goede kwaliteit snacks! Knuffel voor lieve Willem
Daniella Jansen
Snelle levering. Hele goeie kwaliteit producten. Mijn hond is er dol op.
S Akyol
Goede kwaliteit producten.
Als levering 1-2 dagen was zoals genoemd op de website en als er antwoorden gegeven wordt via mail (heb twee mails gestuurd, geen response) zou ik 5 sterren geven. -
Jaap Schuddeboom
Snel geleverd, goed verpakt met een handgeschreven kaartje erbij. Prima runderoren die mijn hond likkebaarden begon te eten.
Danielle
Snelle levering, altijd leuk proefzakje erbij en leuke kaart met tekst.
Hanneke
Ik bestel graag hier ik vind het leuk voor m'n hond maar de laatste 2 keer duurde de levering erg lang. Een mail gestuurd maar nooit antwoord op gekregen erg jammer ik ga ook niet meer bestellen hier. Na vele mails en telefoontjes nog steeds geen antwoord. Wel kreeg ik een mail van snoepdog dat mijn bestelling is afgerond, hoe dan? Ik heb nog steeds niks binnen 24 april besteld en dit bericht op 7 mei geschreven
Nathalie Van Roon
Super goede, lekkere natuurlijke hondensnacks
Antwoord van SnoepdogDank je wel Nathalie! We doen altijd onze uiterste best om die lieve viervoeters van goed kwaliteit snacks te voorzien. Fijn dat je dat waardeert!!
Willemien Wilmink
Super leuk contact en goede producten !
Antwoord van SnoepdogDank je wel voor je lieve review Willemien! We doen altijd onze best om de trouwe viervoeters van onze klanten zo snel mogelijk hun gezonde en lekkere snackies toe te sturen.
Annelies
Het product (de vis box) ziet er goed uit, maar mijn hond lust het niet.
Antwoord van SnoepdogAch wat vervelend dat je hond geen vis lust. Wel goed dat je dat nu weet. Als je bij je volgende bestelling laat weten dat jouw hond geen vis lust en dat je deze review had achtergelaten dan doen we er om te troosten iets lekkers voor hem/haar bij.