Snoepdog
Ingrid van Heest
Mijn hond is zeer gevoelig en hij reageert gelukkig goed op de producten van Snoepdog.
Lutgart Ulenaers
Bestelling geplaatst, geen bestelbesteging gekregen . 2 keer een mail geplaatst. Maar helaas geen reactie gekregen . Kon niet meer inloggen op hun site , en kon de bestelling ook niet volgen . Is wel na een week geleverd . Heel content van de produkten .
Hoe beoordeel je Snoepdog?
Annie
Altijd een persoonlijk berichtje bij de bestelling en een snoepje voor de honden.
Rowena Franssen-Stigter
Weer een geweldige service met goeie producten.
Carl en Lenie van Rees
Leuke webshop veel keuze en duidelijke comunitatie
M
Goede producten. Levering duurde alleen langer dan ik had verwacht
Marieke De Kok
Ze staan gelijk weer met hun neusjes tegen de doos aan. Smikkelen en smullen💝
Marja Baas
Al jaren ben ik een tevreden klant bij Snoepdog. Dit keer ging mijn bestelling geplaatst op 26 okt helemaal fout. Uiteindelijk heeft Charlotte dit heel goed opgelost. Waardoor ik een tevreden klant blijf!
Sandra Tromp
wat een geweldige service.
Carine De Rudder
Altijd behulpzaam.. vriendelijk en correct
Ineke Lobeek-Schreurs
Geweldig veel keus.
Brenda van den Boogert
Super service en goede producten. Bo geniet er altijd van!
Angela
Ik bestel regelmatig bij Snoepdog en was altijd zeer tevreden. Het is mij helaas nu al twee keer overkomen dat ik zeer lang op de bestelling moest wachten. De afgelopen keer heb ik zelfs twee keer een mail gestuurd waarop geen enkele reactie kwam. Uiteindelijk de bestelling bijna twee weken later ontvangen. Heel jammer.
Grace
Mijn hond vindt de snacks erg lekker. Ze is echt fan van de konijnenoren en zalmhuid. En sinds kort ook van de kamelenoren. De snacks hebben we mooi verpakt ontvangen. Ze maken er echt een feestje van. Zelfs de naam van mijn hond stond op de doos. Erg leuk en heel attent.
Sanne van der Vorst
Fijn contact en snel geregeld!
Pumba en Bibi
Heerlijke snacks en goede service
Tanja Bijl
Leuk persoonlijk kaartje!!
Jacqueline
Variatie is goed, wel weinig voor veel geld. Bestel geen tweede keer meer.
Ebeline Van der Veer
Puppy box besteld en opgehaald. Mijn golden was er erg blij mee. Super service en mega goede kwaliteit snacks! Knuffel voor lieve Willem
Daniella Jansen
Snelle levering. Hele goeie kwaliteit producten. Mijn hond is er dol op.