Social Wijn
Social Wijn verkoopt betaalbare wijnen met een goede prijs-kwaliteit verhouding aan particulieren via social media, voor elke sociale gelegenheid!
De zekerheden van https://www.socialwijn.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Proost! Mijn naam is Melissa van der Starre, en ik ben eigenaresse van Social Wijn. Na een geweldige vakantie in Slovenië met mijn man Rico en onze 2 kinderen ontstond het idee om wijnen met een goede prijs-kwaliteit verhouding te gaan importeren. We waren immers bij een fantastische wijngaard langs geweest en hebben hun heerlijke wijnen geproefd. Wij hebben namelijk een passie voor goede, lekkere wijnen, maar dat had je waarschijnlijk al begrepen! Uiteraard willen wij anderen ook enthousiast maken met deze goede prijs-kwaliteit Sloveense wijnen.


Bekijk Manifest