Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Solar Bouwmarkt heeft 674 4 ster reviews 674
Solar Bouwmarkt heeft 78 3 ster reviews 78
Solar Bouwmarkt heeft 37 2 ster reviews 37
Solar Bouwmarkt heeft 48 1 ster reviews 48

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Arjen Boersma

De informatie van Solar Bouwmarkt middels masterclasses is uitstekend en inspirerend. Ook het voorgestelde product sluit aan bij de klantsituatie. Minpunt is de afhandeling van installatieproblemen. Het gaat juist om de oplossing helpen zoeken als er onverhoeds toch problemen zijn. Prettig is de helpdesk van Zendure, en de idee dat goederen desnoods retour konden. De productkennis zou beter mogen inzake zaken als P1 of 3CT optie, ZENKI info, en app functionaliteit.

2. Klaas Kramer

Ik wilde zelf panelen leggen, Solar Bouwmarkt heeft geadviseerd welke materialen nodig waren en deze ook geleverd. Met behulp van de gedownloade instructies en een dosis gezond verstand is de installatie werkend gemaakt. Alle details en materialen klopten. Dank voor het goede advies en meedenken. Levering was kompleet en goed verzorgd.

3. Hoe zou je Solar Bouwmarkt beoordelen?

4. Hans Groen

Ik had zo een paar vragen over m'n enphase systeem zoals het plaatsen van een iq gateway metered en je krijgt bijna direct antwoord, ook het bestellen van producten en de aflevering gingen heel soepel En ik weet dat als ik er niet uit kom terug kan vallen op de greenguys, top !

5. Ilse

Prettig geholpen en uitstekende adviezen. Er werd met ons mee gedacht voor het best bij ons passende systeem qua zonnepanelen en accu. Snelle en correcte levering.

6. Menno Laurijsen

Echt een 'no nonsens' bedrijf, doelgericht met veel kennis van zaken die ze graag delen. Vlotte bevestiging van afspraken en op de hoogte houden van stand van zaken.

7. Ruud de Ridder

Fijne zaak om je spullen te kopen en dan ook nog eens goed en professioneel advies te krijgen. Al diverse updates met hun spullen gerealiseerd aan de bestaande zonnepanelen installatie. Nu net de enphase batterijen gekocht en binnenkort aansluiten.