Solar Bouwmarkt
Bart
Snelle verzending, prima website met veel informatie.
Dennis Ramaekers
Snelle levering, goede prijzen en geweldige aftersales!!
Hoe beoordeel je Solar Bouwmarkt?
M. Barneveld, van
Zeer kundig, vriendelijk en behulpzaam. Mooie prijzen. Kwalitatief goed materiaal en snel geleverd.
P.
Jammer dat de transporteur pas een dag later leverde, omdat 'de verkeerde vrachtwagen ingepland was'. Dit kreeg ik te horen toen ik belde met de planning, na verstrijken van de oorspronkelijke bezorgtijd. De volgende dag arriveerde de zending 's ochtends in plaats van de afgesproken middag.
Ron
Prima ondersteuning!
Frank De Reus
Netjes verpakt en geleverd 👍🏼
leontine van Stigt
Snelle levering, goede informatievoorziening.
Mark de B
Bij vragen altijd deskundige hulp en bij problemen altijd een snelle en adequate oplossing. Fijn bedrijf!
Henk Kloosterman
Simpele web shop , snel besteld en simpel bij de balie opgehaald
Arie Hak
Prima en snel geholpen en keurig verpakt en op tijd geleverd. Kan ik bij iedereen aanbevelen.
Michiel Blok
Perfecte service.
Rowin Verheij
Ik heb voor Solarbouw gekozen omdat ze een bijzondere goede uitleg geven over het aansluiten en installeren van de zonnepanelen en de bijbehorende enphase omvormers. Alle benodigde informatie staat op youtube of in duidelijke pdf bestanden. Naar de prijzen heb ik eerlijk gezegd niet echt gekeken. Ik heb mijn keuze laten bepalen door de aanbevelingen die zij doen. Naar alle waarschijnlijkheid zal ik best een paar euro kunnen besparen door alles bij verschillende winkels te kopen maar wat is 10 euro extra voor een zonnepaneel waar ze 30 jaar garantie op geven?
Kortom top bedrijf met een heel duidelijke uitleg. Levering was ook heel goed. Van Solarbouw krijg je zelfs een duidelijke instructie hoe je de levering moet inspecteren, wat de termijn is om je klachten hierover te deponeren en waar je dat kunt doen. Open, transparant en eerlijk. Daar houd ik van. -
Wil v Heijst
Gewoon goed, na eerst verkeerde bestelling werd na telefoontje meteen het juiste opgestuurd. Top
A.M. Colijn
Behulpzaam en meedenkend. Top bedrijf
Jan Koenen
Ik heb alles zelf uitgezocht, gemonteerd en aangesloten. Alle informatie heb ik op de site van Solar bouwmarkt kunnen vinden, ook de instructie films op You tube waren heel duidelijk.
Vragen over bepaalde onderdelen zijn uitgebreid beantwoord en de uiteindelijke bestelling en levering is prima verlopen.
De monitoring heb ik door Solar bouwmarkt laten. Ik heb nu een goed werkende installatie en een app die veel informatie geeft over de energie opwekking, eigen verbruik en teruglevering. -
JIM Onverwagt
Zeer goede service, vriendelijk, goed advies en ruilen was tot twee keer toe geen probleem.
Peter Mosk
Bij hen staat klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid nog in het vaandel. Ze bestaan gelukkig nog bedrijven waar menselijkheid nog ff boventoon voert.
Henk Puts
A. Rolevink
Snelle levering, duidelijke uitleg.
Richard Wesseling
Prima service