Solar Bouwmarkt

Solar Bouwmarkt

Compleet productaanbod voor de Doe-Het-Zelf zonnepanelen-installateur
9,3
Filter 5148 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 3520 met beschrijving

• RT
    Geverifieerde klant van Solar Bouwmarkt

Er was een dingetje met de voorraad maar dat werd top opgelost

• A Zomer
    Geverifieerde klant van Solar Bouwmarkt

Prima service, goed te bereiken voor advies al met al zeer tevreden over Solar Bouwmarkt en de Groene Mannen en Vrouwen.

• Hoe beoordeel je Solar Bouwmarkt?

• Marcel van den Boogert
    Geverifieerde klant van Solar Bouwmarkt

Solar Bouwmarkt is een deskundig en betrouwbaar bedrijf met aantoonbare vakkennis. Het team is zeer hulpvaardig en denkt actief mee met de klant. Zo hebben zij zelfs een schouw aan huis uitgevoerd om de situatie zorgvuldig te beoordelen en passend advies te geven.

Op basis van deze positieve ervaring ben ik binnenkort van plan een Enphase 5P bij hen te bestellen en te laten installeren. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dit traject professioneel en vakkundig zal worden uitgevoerd.

• Roland de Wit
    Geverifieerde klant van Solar Bouwmarkt

Topkerels zowel verkoop als bij technische vragen. Vragen per mail altijd heel snel binnen 1 a 2 dagen beantwoord. Doe zo verder

• Lawien
    Geverifieerde klant van Solar Bouwmarkt

Geweldige service. De mannen en vrouwen van de inkoop en de technische ondersteuning waren echt geweldig. In de loop van de aankoop en van bezorging tot na levering minstens 20 keer gebeld voor overleg over alles en nog wat. Ik werd steeds direct herkend en met engelengeduld geholpen. Ook als er iets mis ging, in mijn geval een beschadigde zonnepaneel bij levering, werd het in een mum van tijd opgelost zonder discussie. Oprecht mijn beste aankoop ervaring ooit!

• Theo van Hees

Leuk bedrijf goed geholpen met de nieuwe E tower 2.0

• Ilse
    Geverifieerde klant van Solar Bouwmarkt

Duidelijke uitleg systemen en alle tijd genomen om vragen te beantwoorden. Snelle en keurige levering en uitstekende service

• Sjaak
    Geverifieerde klant van Solar Bouwmarkt

Ik heb een aantal thuisaccu's bij Solar Bouwmarkt gekocht. Heb hen gekozen omdat ze in de buurt zitten. Dan kun je binnenlopen en advies krijgen. Verder zijn ze telefonisch goed bereikbaar en is de technische support deskundig. De logistiek en website zitten goed in elkaar, nu even kijken hoe de accu's zich gaan gedragen. Daarom (nog) geen 5 sterren :)

• B Bouman
    Geverifieerde klant van Solar Bouwmarkt

goede en snelle levering, later ook goede ondersteuning

• Jacqueline
    Geverifieerde klant van Solar Bouwmarkt

Goede producten voor een schappelijke prijs en snel geleverd, ik ben dik tevreden!

• Bart Ligthart
    Geverifieerde klant van Solar Bouwmarkt

Goede communicatie, helder, duidelijk en een scherpe prijs. Denkt met de klant mee voor de juiste oplossing.

• Egbert Stellinga
    Geverifieerde klant van Solar Bouwmarkt

Goede service, ze maken hun beloftes waar. Altijd vriendelijk.

• N.J. HAHN
    Geverifieerde klant van Solar Bouwmarkt

Goed geprijsd en meedenkers!

• Jordy Teulings

Goede verzending

• Toon de Leeuw
    Geverifieerde klant van Solar Bouwmarkt

Fijne mensen die je fijn te woord staan en die je ook goed begeleiden.

• Johan Mes
    Geverifieerde klant van Solar Bouwmarkt

Goede service, goede handleidingen, prima verzending.

• Peter
    Geverifieerde klant van Solar Bouwmarkt

Prima prijs voor mijn actieve p1 splitter. Zitten ook nog in Almere, dus zelf ophalen was net zo makkelijk.

• Jaap Drooger
    Geverifieerde klant van Solar Bouwmarkt

Heerlijk om met mensen te praten die echt verstand van zaken hebben.

• Rudy
    Geverifieerde klant van Solar Bouwmarkt

Bestelling verliep prima en volgens afspraak. Persoonlijk had ik iets meer snelheid verwacht na bestelling. Het duurde even totdat ik het bericht kreeg dat ik langs mocht komen, vervolgens stond de bestelling niet klaar en moest die nog verzameld worden.

Maar dat heeft meer met mijn verwachting te maken bij het woord bouwmarkt, dat suggereert dat je vrijwel direct over de materialen kan beschikken.

• Andre Tonkes
    Geverifieerde klant van Solar Bouwmarkt

Hele goede website met veel informatie. Op locatie ook altijd goed en eerlijk geholpen. Niet alleen om zoveel mogelijk te verkopen. Heb het hele systeem zelf aangelegd en dat was zonder hun informatie niet gelukt