Sophie's Favorites

Sophie's Favorites

Onze wikkeldoeken zijn een musthave in de begin jaren van je kleintje. Je zult de doek dagelijks gebruiken tijdens het voeden, na het badje, onderweg, op de arm of in de box. Dankzij de wikkeldoek voelt je kindje geborgenheid en blijft je kindje heerlijk warm. Een wikkeldoek is een perfect cadeau voor de babyshower of als kraamcadeau. Waarom? Omdat je zeker weet dat de kersverse papa en mama de wikkeldoek zullen gaan gebruiken.
Wikkeldoeken Zwanger en baby Duurzaam
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Na de geboorte van onze dochter Sophie werd het belang voor een gezonde en veilige leefomgeving voor ons nog groter: Ons motto is dan ook: Dat de kleintjes van nu straks op kunnen groeien in een gezonde en veilige wereld.

Daarom vindt je bij ons uitsluitend duurzame wikkeldoeken. Goed voor de wereld, van eigen bodem en met een eerlijk verhaal. Omdat ze het waard zijn.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht & worden alle items met liefde verpakt.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.